augusztus 29

Letöltés címke

AT XII – harc a dobogós helyekért

Ez a hétvége nagyon hosszú lesz, először is szombaton rögtön 16 csapat búcsúzik, így indul a történet. Ezután játszanak a győztes ágon levő csapatok, amiből 2 meccs még át is húzódik vasárnapra. Majd vasárnap újabb 8 csapat búcsúzik és este még kiderül melyik 4 csapat marad a győztes ágon. Összességében a hétvégén 24 csapatra csökken a még játékban levő csapatok száma!

Minél többet nyer egy csapat annál több egyedi rattlesnake skin-t kapnak, illetve az első 32 csapat már plexel is díjazva van. Nem beszélve az első 4 csapat által megnyerhető speckó egyedi hajókról.

Mindenképpen érdemes figyelemmel követni a Hun Reloaded csapatát, akik ideális esetben 3 meccset is fognak játszani a hétvégén. A Nulli Secunda csapata vasárnap az első mérkőzést játsza, majd még aznap még egy meccset fog játszani.

A vesztes ágon nagy meglepetések is várhatóak akár, mindenki győzni akar. A győztes ágon talán jobban fog érvényesülni a papírforma. Akik szerintem nyerni fognak:

Exodus

The Thuskers

The Ronin

The Camel Empire

Rote Kapelle

Pandemic Legion

Nulli Secunda

Hydra Reloaded

A továbbiakban azonban nem mennék bele találgatásokba egyelőre. Addig is egy kis videóval zárom mára, hűtsétek be a söröket, készítsétek be a nassolni valót, sok meccs lesz szombaton és vasárnap is! Nem tudom eddig miért nem találtak rá erre a hydrások, mókás advert lenne belőle. 🙂

 

 

Reklámok