Hungarian Incursion Community

Ezúttal nem egy magyar Eve céget, hanem egy magyar, kezdőbarát, nyilvános incursion közösséget szeretnék nektek bemutatni. Ami nem olvasható ki a lenti sorokból azt személyesen kell megtapasztalni. Remek hangulat, összetartó közösség, és baráti szellem.

Az incursionről bővebben az ISK-ben illetve a témával foglalkozó cikkekben olvashattok. Röviden összefoglalva, ez egy kizárólag flottában teljesíthető PVE küzdelem, ami kiemelkedő isk és loyalty point bevételt hoz a résztvevőknek, ezen kívül segíti a fleetben való mozgás, kommunikáció illetve bizonyos flotta szerepek (DPS, logi, scout) elsajátítását. Ha kezdő vagy és hallottál már az incursionről bizonyára gondolkodtál rajta, hol és hogyan tudnád kipróbálni, ha pedig Pro vagy, akkor feltétlenül itt a helyed.

Hogy miért a HIC?

  • A HIC az egyetlen és egyben legnagyobb magyar incursion közösség.
  • Megfelelő létszám esetén folyamatos fleetek a hét minden napján.
  • Részletes fittingek és tanácsok magyarul!
  • Kezdő és kiképző flották új tagok számára.
  • Pro flották a nagymestereknek, hogy dőljön az isk.
  • Profi FC csapat és vezetőség.
  • Segítőkész, barátságos hangulat.

A fleet shield-es hajókkal repül, fegyverzetben gunnery előnyt élvez, drónos és rakétás hajók elfogadottak, de nem preferáltak. A HIC jelenlegi létszámának megfelelően Vanguard és Assault siteokat teljesít, amennyiben a jövőben olyan mértékben növekszik a közösség létszáma, HQ fleeteket is fogunk indítani. A fő fleet időpontok jelenleg magyar idő szerint 18:00 és 00:00 között mozognak, de megfelelő létszám esetén a nap bármely időpontjában indulhat fleet. Jelenleg 3 gyakorlott FC szolgálja ki a közösséget, offgrid booster karakterek támogatásával, valamint kiképzés alatt állnak további FC-k.
Saját és a többiek biztonsága érdekében nem jöhet a fleetbe olyan karakter, akinek kill right van a fején, aktív war –ja van, factional warfare-ben vesz részt, illetve bármelyik empire standigje -5.0 alatt van (Amarr, Gallente, Caldari, Minmatar).

 
Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet minden további kérdésedre választ kaphatsz a „Hungarian Incursion Community” ingame csatornán, illetve tagoknak szóló „HIC” és a kezdőknek szóló „HIC NEW” ingame levelező listákon. Ugyanitt kaphatsz tájékoztatást az általunk használt fittekről, és a szükséges skillekről.
Reméljük, minél több magyar játékos csatlakozik közösségünkhöz, akikkel hamarosan együtt repülhetünk.

 

 

Tertius Chorus Magister

Reklámok