szeptember 11

Letöltés címke

ALOD: Apu lehet egy titánom ?

Először is mit is jelent az ALOD: Awful loss of the day. September 9.-kén történt ugyan, de mikor megláttam sírtam a röhögéstől.

Kettő fajta eve játékos van, az egyik aki megdolgozik a pénzéért és úgy vesz dolgokat, míg a másik plexel. A nagy része a supercapital pilótáknak megdolgozik érte, ám ritka esetben kilóra megveszik ezeket a hajókat. Itt most egy ilyen esetet tárunk fel ami elég érdekes és kivételesen ritka körülmények között történt. https://zkillboard.com/kill/41085682/

titán kill

Tehát az illető valahogy hozzájutott még ismeretlen körülmények között a karakterhez titánostul és egyből kirakta fórumra, hogy ő majd eladja. 201m Sp karakter. Hogy mi teszi ezt a loss mailt különlegessé ? Hát az, hogy megpróbált stationre dokkolni vele Eruka 0.4 Low sec rendszerben, majd mikor rájött, hogy nem megy gyorsan high sec kapura warpolt az illető. Még egy nagyon szép videó is készült róla: https://www.youtube.com/watch?v=d5pY8J3uCCU

A kapun egy kedves kis heavy dictor várta és nem hezitált, hogy megfogja majd az Ethernal Dawn szövetség elkezdett becynozgatni embereket. TheJackalminer belogolása után mindössze pár percig élvezhette újdonsült Titánját.

Ha 2000 dollárt költesz valamire illik megnézni hogyan kell használni. A karaktertől már előtte szabadulni akart eve-online.com-on titánostul. Az a feltételezés is napvilágot látott, hogy valaki megkérte, hogy logoljon be és kihasználva tudatlanságát lelőtték.

mittani.com vicces kép.

 
Forrás:http://themittani.com/news/alod-daddy-can-i-have-titan

Reklámok