Resistance Cannolball Run

Gondolom a cikk címe is elárul már sok mindent erről az őrült versenyről. Pontos infókat még nem fogok közölni, egy még nem tudom hogy az általam tervezett időponton szabad leszek e vagy sem. De a szabályokat leírom hogy tudjátok elképzelni milyennek álmodtam meg ezt a futamot.

861-2 (1)

 

A verseny most low illetve high secben fog zajlani, “későbbiekben lesz null-sec is”. A pontos kiírás előtt 1 nappal teszem közzé a start helyszínt, ami valószínűleg low sec rendszer lesz. A rajt előtt  fél órával mindenki megkapja checkpoint rendszereket  amiket kötelező érinteni a hajóval. Az érintés metódusa valószínűleg az lesz hogy egy bizonyos szót be kell írni az adott rendszerben a localra, így regisztrálod magad és éppen az aktuális verseny eredményt is tudjuk.

Résztvevő hajók:

Csak Rokkie Ship-ek, ezeken lehet olyan fitt amit te akarsz. De PVP fitt is kell ez cargoban elhozhatjátok magatokkal, aki célba ér és részt akar venni a futam végén a deathmatch-ben annak szüksége lesz rá 🙂

-drog, implant, deadspace fitt is megengedett 🙂

Persze értékes nyereményeket lehet majd nyerni,mint a futamon és a vérre menő küzdelemben utána. Terveim szerint a versenyzők egy TS-en lesznek és közben lehet tévútra terelni az egyéneket és persze beszélgetni és nevetni , ezt felfogjuk venni és feltölteni egy megosztóra. A deathmatch-et reményeim szerint Twitch-en fogjuk közvetíteni kommentátorokkal, ha ez mégsem jönne össze akkor youtubon lesz majd elérhető a videó.

Figyeljétek az oldalt, időben kirakom majd a pontos időpontot, addig is fitteljetek… 😀

Reklámok