október 17

Letöltés címke

Phoebe – további változások infói

Tegnap újabb változásokat jelentettek be, ezt most a fórumon szellőztette meg a CCP Fozzie a Features & Ideas Discussion topicokban. Ahogy közeledik a patch egyre több és több apró részlet derül ki, mi változik és mi fog fenekestül felfordulni a jövőben. Annyira nem is jövő már, hisz November 4-e a kitűzött dátum.

Bomber változtatások:

A bombereket kicsit átszabják, lényegében túl sokat nem változnak az alap értékei, viszont a bombázást már durvábban fogja érinteni a változtatás. Először is, cloakolt hajók ismét ki fogják egymást cloakolni. Nem bug ez, hanem feature kérem szépen!! Korábban ezt kivették a játékból, megkönnyítve a bombázásokat, most visszakerült. Ezen lépéssel is a CCP valószínűleg az egyre inkább elterjedt ISBoxeres bomberezést próbálja megakadályozni, majd meglátjuk milyen sikerrel. Ezen kívül ami fontos, hogy a bombák HP-ját úgy változtatják, hogy kb egy medium smartbombal el lehet sütni majd őket, így a sikeres bombázások esélye tovább csökkentik. Megváltoztatják a Void bombát, ami sokkal nagyobb mennyiségű capot fog leszedni, viszont nagyon pontosan kell eltalálni a célpontot.

Heavy Interdictor változások:

A Heavy dictorokat egyöntetűen úgy változtatják, hogy mindegyiknek lesz immár resist bónusza, kapnak némi fegyverre vonatkozó bónuszt is, így akár egy roamingba is bele lehet őket szuszakolni, illetve a focus pontjuk capitált megakadályoz, hogy átugorjon egy kapun, enélkül low secben lehetne simán campelni capitálokkal, majd ha gáz van deagró és túloldalt lelépni. Lehetővé válik a Warp Disruptor Field Generátor overheatelésére is, ami így 1/3-al kevesebb ciklus idővel fog működni. Ez flottában nagy előny, mivel amíg a Hic pontoz, addig nem tudja más hajó javítani, így ez is javulni fog.

Reklámok