A pathetic legion és a kripli harc.

Üdv emberek, gondoltam megosztom veletek a legújabb információkat a pathetic legion “profizmusáról”.

Az egészet az ihlette, hogy mennyire nyomorultul erőlködik a pl harcot generálni, vagy már-már generáltatni. A vicc egésze az, hogy a PL nek olyan forrásai és kémhálózata van, hogy bármikor megtudja nagyjából bármelyik szövetség pos jelszavát, vagy akármilyen flotta mozgását. És ezeket az erőforrásokat röhejes módon teljesen irreleváns célpontokon veti be.

Múlt vasárnap éppen a Hero oldalán szált harcba, ha úgy vesszük, mert igen, már büdös nekik az édes-hármas. Persze a HERO vs PRovi háború egy oltári nagy kripli harc, de ez a pl-t nem érdekli. Annyira nyomorultak, hogy meg tudják a friss provi pos jelszót (biztos nagyon nehéz volt 🙂 ), majd a védtelen féléve elavult sentry bs flottáját a provinak megpróbálják titánnal kibumolni. Video itt:

https://www.youtube.com/watch?v=SGuk0hV15yg

A kedvencem az egész történetben az, hogy nagyjából akármikor odamennek a hero-t is ütni TALWAROKKAL, csak hogy kiálljanak ellenük.

Másik nagyon közkedvelt tevékenységük idén még a low sec t3 flottázgatás. Nevetséges az egész… már futó harcokat kapukon megzavarnak egyértelmű túlerővel.

Kérdezheti mindenki, hova lett a régi pandemic legion ? Hol vannak már azok az édes-hármas csaták, ahol a pl mind a két felet lőtte ? Hol van az pl flotta amitől tartottak a nagyobbak is nem csak a kriplik ?

Hát kérem szépen, valahol eltűnt B-R nagy csatájában a titánjaik mellé temették. A B-R-ben zajlott nagy csata óta a pandemic legion egy rakás sz*rkupac, igazi űrszemét. Csak és kizárólag a gyengékre mennek rá. És a legnevetségesebb háborúba avatkoznak bele ami az utóbbi években zajlott. Az utolsó Titánt szeptember 2.kán lőtték,  míg az utolsó supercarrier-t 11.kén valami nyomorult low seceset. De nem igazán aktívak ezek a vadászataik sem.

Tehát van egy szövetség ami teljesen pazarolja erőforrásait kriplikre és azt állítják még élvezik is. Hát én ezt már nem hiszem el.

Reklámok