Phoebe az eddigi “legnagyobb” titan

NÉZZÜK MI JÖN AZ EVE ONLINE-BA A PHOEBE FRISSÍTÉSSEL NOVEMBER 4-ÉN

 

A lényegesebb momentumok lesznek kiragadva a patch note-ból, végre egy igazán tartalmas és nagy változásokat ígérő Titan-t kapuk. Azt hiszem hogy november 4.-e után teljesen új játékot fogunk játszani egy teljesen új világban.

NAGY JUMP  VÁLTOZÁSOK

Bevezetésre kerül az ugrási “fáradtság” ami karakterre fog hatni ha éppen portalon, vagy jump bridge-en vagy csak a capitaloddal ugrasz át egy másik rendszerbe. Jelentősen nerfelik a capital ugrási távolságát is, így nehezítve a logisztikát illetve a fleetmozgásokat. Ezek a változások miatt máshoz is hozzá kellett nyúlni, ilyen pl a Stealth Bomber, Heavy Interdictor, POS Fegyverek, Sov Struktura HP nerf. A capitalok ezentúl használhatják a stargeteket és low sec-ben lehet újra Doomsday-t használni 😛

Teljes listáért a tekintsd meg a dev blog-ot és ezt a fórum témát.

KORLÁTLAN SKILL QUEUE

Ez már egy olyan dolog amit régóta be lehetett volna tenni a játékba. Nem hiszem hogy sokat kellene magyarázni hogy mi is ez .

442e09da4352457682f4f441c367be55416fe27d

MULTY SELL ORDER KÉSZÍTÉS

Több piaci sell order-t készítést egyszerre, például, hogy gyorsan eladj nagy mennyiségű válogatott tárgyakat. Mindenképpen hasznos változás .A feature már elérhető a Singularity-n egy kezdetleges formában.

BOOKMARK-OK AZ ŰRBEN ÉS  A SENSOR OVERLAY-BEN

Személyes és céges bookmarkok, Cosmic signature-ok és anomáliák, Landmark-ok és Agent küldetések láthatóak lesznek a Sensor Overlay-en  Az overlay eredmények láthatóak lesznek egy iránytű szerű gyűrűn a hajó HUD-on. Olvass többet  ebben a dev blog-ban.

ÚJ INVENTION

Az invention és a reverse engineering össze lesz vonva a Phoebe-ben és ezzel együtt több változás lesz az ipar ezen területein amiről ebben a dev blog-ban olvashatsz. Hülyeséget nem akarok írni róla, mert nem értek hozzá. De biztos hogy az Industry beállítottságúak örülnek majd neki 🙂

87045e5f9ec69021509f484bb1af2e651ca44eaa

ÚJ ÉS REBALANSZOLT EXPLORATION JUTALMAK

A data site-ok jobb jutalmat kapnak és több fajta item-et lehet majd találni ezekben az exploration site-okban mint eddig. Olyan data és relic site-ok amik Null Security űrben vannak, megtalálhatóak lesznek Class 1-3-as WH-ban.

ÚJ ÉRTESÍTÉSEK

Új Notification rendszer, nem csak jól néz ki de még hasznosabb is lesz elődjénél. Olvass erről többet  a dev blog-ban.

9fc645dda6c1b47a62b2a279bebe5d1e84ec5d50

ÚJ ÁLCÁZÁSI EFFEKT COVERT ÉS PROTOTYPE CLOAK-OKHOZ

A Phoebe új variánsokat hoz az új álcázási effekthez.

f437761f647e8d229878cfbbe8016f19c6219925

KÜLÖNBÖZŐ IKONOK AZ ARMOR ÉS HULL REP-HEZ ILLETVE CYNO-HOZ ÉS COVERT CYNO-HOZ

Az ikonok különböző modulokhoz ugyan azok voltak, érdekes fittelési hibákat okozva. A Phoebe-ben különböző ikonok lesznek az armor és hull repair modulokhoz, illetve a covert és normál Cynosural Field Generator-okhoz.

TRIAL ACCOUNT JAVÍTÁSOK

Valamennyi korlátozás a trial accountokról le lesz véve, tudsz majd battleship-et repülni és részt tudsz majd venni incursion-okben és factional warfare-ben. Több információ egy következő dev blog-ban.

 

ÚJ POS ANCHORING ANIMÁCIÓ

ImpartialAbsoluteEastsiberianlaika

 

 

Forrás : EVE Online DEV Blog

Reklámok