október 30

Letöltés címke

Phoebe előtti székfoglaló

CHURCHILL STALIN TRUMAN

A jump nerf előtt minden nagy 0.0 entitás vezetőjében felmerült a kérdés, hogy akkor most mi lesz November 4. után, hogy fog működni a kis birodalmuk?

A nagy bérlő birodalmak kora lejárt, ezt valamilyen szinten mindenki belátta, de azért vannak próbálkozások, hogy valamilyen módon ha nem is csorbítatlan formában, de fenntartsák a mostani helyzetet. Különböző megközelítések, más módszerek, majd meglátjuk, ki tervezett jól. Az elmúlt két hétben 6 régiónyi sov cserélt gazdát, szinte puskalövés nélkül.

Lássuk mi is történt az elmúlt hetekben a főbb 0.0 entitásoknál.

Pandemic Legion

A Pandemic Legion 3 régiónyi területet adott el, a Legion of xxDeath-nek ( Cobalt Edge, Oasa, Outer Passage) és jelentősen csökkentette a bérlői birodalma méretét. nagyjából akkorára amit két capital jumpos körzetben még el tud érni a központi rendszeréből.

Mellesleg az N3 nagy részével resetelte a standinget.

CFC

Querious, Delve, és Period Basis régiókat eladták

A Kadeshi de főleg a Darkness  Delve-et kapja meg, míg az NC. Querious-t veszi át.

Period Basis meg a jelek szerint az NC. bérlőié lesz.

A CFC allik jelenleg az Északnyugati részre húzódtak össze, de még így is hatalmas területet próbálnak védeni.

A CFC egy expediciós haderőt dobott át délre, ami pár holdat és talán egy stationt RF-be lőtt. Ezzel elérték, hogy a Nulli Secunda ne északra vonuljon ellenük, hanem hazarohanjon délre és a patch után többé nem lesz fenyegetés, mivel a szuperjeiket nem fogják többé északra vinni, vagy csak több hét alatt 😀

N3

Az N3 jelenleg kicsit szétdarabolódott, NC. Queriousban, Darkness-Kadeshi Delve-ben, Nulli és a többi N3 alli a helyén, Feythabolis, Impass Esoteria stb régiókban.

A Nulli Impassba tér haza északról, Curse-ben lesz a 0.0-ás HQ, Próbálja védeni a renter birodalmat.

HERO koalíció és Provi blokk

A két blokk megegyezett, hogy melyik régió, melyik rendszerei kihez tartoznak és egy SOV és stratégiai assetek elleni megnemtámadási egyezményt kötöttek.

Valamint megegyeztek, hogyha bármelyikük SOV-ját kívülről fenyegeti valaki, akkor segítenek a másik félnek. Kis harcokban ettől még lövik egymást a fun kedvéért.

StainRUS blokk

Az oroszok Impass és Esoteria régiót szeretnék, a Gorgon Scalding Pass -t, Fraternity (akik nem oroszok, hanem kínaiak) meg Cobalt Edge -t az evenews-os források szerint. Mindenesetre ez alapján nem egységesek az elképzeléseik. Valószínűleg a ruszki fenyegetés miatt költözik Impass-ba a Nulli Secunda.

Black Legion

A Black Legion tagjai tudomásom szerint szavaznak, hogy hova menjenek, és ki ellen vonuljanak.

A kezdeti 5 opció közül kettő maradt komoly a végső szavazásra, Fountain és Venal

Mindkettőnek vannak előnyei-hátrányai, de a lényeg, hogy a CFC lesz a célpontjuk 99%-os valószínűséggel.

Drón régiók és a Kelet

Tiszta terület, ahol elvileg N3 renterek vannak, de gyakorlatilag senki nem tudja megvédeni, szerintem aki SOV-ot akar magának az erre keresgéljen először.

Reklámok