HUN Reloaded költözik delve-be

Mint írtuk már a korábbi cikkekben is hogy a Phoebe patch előtt mindenki költözik vagy éppen próbálja megvédeni jelenlegi teritoriumát, így a nagy magyar szövetség sem lóg ki a sorból. Annyit tudunk hogy a napokban volt egy alli meeting ahol döntöttek a továbbiakról.

3 nappal a patch előtt teljes evakuálásba kezd a RAX, rájöttek hogy egyedül maradtak a régióban, mindenki más elköltözött, így a meglévő sov védelme szinte esélytelen lett volna a jelenlegi (in)aktivitás miatt. Az ilyen késői reagálás valószínűleg az inaktív vezetőségnek és a rossz kommunikációnak tudható be az N3 felé. Aki nem értesül időben az evakuálásról az elég rosszul jár, mert a cuccai beszorulnak mélyen 0.0-ba.

Ezért tehát a szövetség DELVE corba költözik, mivel a deployokon mutatott alacsony részvétel miatt egyenlőre esélytelen hogy sovot kapjanak. No Value is a core-ban él akik eddig kékek voltak a RAX-nak, de a költözés hírére a target reményében resetelték a standinget.

 Ami az alli meetingen nem hangzott el, de személyes beszélgetésekben több corpban felmerült, hogy imádkozunk, hogy a jelenlegi kékjeik az elmúlt idők inaktivitása után ne változzanak szürkére.

Nincs könnyű helyzetben a HUN Reloaded …meglátjuk mit okoznak az új feladatok, tenni valók az alliance életében

Reklámok