november 07

Letöltés címke

Resistance – Első közös szülinap

Ez a nap is eljött, ma pontosan 1 éves a Resistance eve online és reptilian blog:) Beszélek kicsit a kezdetekről, honnan is indult eme jelenség  eddig töretlen útjára.

Kicsivel több mint 1 éve engem már foglakoztatott az a tátongó űr ami az eve-online.hu “hanyatlása” hagyott  hátra. Az eve-en kívüli élet gyakorlatilag a zero-val lett egyenlő, az akkori fórum pangott. Rengeteg embert kimoderáltak, vagy elhallgattak mert a nézetei nem egyeztek a fórum üzemeltetőivel. Így jött a szikra, csinálok egy blogot, miért is ne? -Bár elgondolkozva, ki olvasná? Megkerestem jó pár embert hogy legyenek részesei egy új dologban, egy új oldalnak fektessük le az alapjait. Váratlanul értek a reakciók a felkeresésekre, sokan egykori csatabárdokat félre dobva elkezdtek egymással dolgozni. Sőt,engem kerestek meg hogy írnának, szeretnének segíteni a projectben, ilyenre gondolni sem mertem. És íme, megértük az első évfordulót 🙂 És kiderült hogy moderálás nélkül is tudjuk emberi hangnemben ütköztetni érveinket. De most jöjjenek a számok…

A cikk írásakor az oldal megtekintéseinek száma: 200813 

megtekintés

Egy év alatt 2.420 hozzászólást produkáltatok, naponta 150-200 rendszeres olvasóval büszkélkedhetünk és 434 bejegyzés között válogathattok. A legtöbb hozzászólást generált cikkek illetve a legnézettebb bejegyzések 500 megtekintésig bezárólag.

Elég sok bulvár cikk is a lista elején van, gondolom a facebook megosztások miatt más emberekhez is eljutott a cikk. Szerintem sikeresen zártuk az évet, az elképzelteknél is jobban teljesített az oldal.Reméljük a legjobbakat a jövőre nézve is, ha kérdésetek van vagy szeretnétek  aktív részesei lenni a szerkesztőségnek akkor az info@eve-offline.hu email címen elérhettek minket.

Köszönöm mindenkinek az eddigi munkáját , szerkesztőknek, hozzászólóknak , nektek!

Reklámok