november 17

Letöltés címke

Összmagyar Killboard – Támogatás

Az összmagyar Killboard immáron 3 hónapja üzemel, a stabil szolgáltatónak hála kiesés nélkül. A kód optimalizásása – azon túl hogy a főoldalon szűrve jelennek meg a karakterek, és a corpok-, ugyan nem folytatódott, ennek ellenére hasznos képe nyújt a magyar közösség Eve-ben lévő pvp aktivitásáról.

Az üzemeltetésre szánt idő nem komoly teher. Havi szinten pár órát ránéz az ember, hogy minden rendben van-e, és kb. ennyi az egész. A killboardnak otthont adó szervernek viszont van egy havi költsége. Az induláskor próbáltam minimális konfiguráción futtatni, de olyan lassú volt az egész, hogy sajnos a kukába kellett dobni.

Jelenleg a Digital Ocean biztosítja a 2CPU-s 2GB rammal rendelkező gépet, ami havi szinten 20$ kiadást jelent. Ez ugyan nem egy eget rengető összeg, de azért éves szinten a sok kicsi sokra fog rúgni. Olcsóbb, jobb szolgáltatót én nem találtam, de ha van tipped, azt is szívesen veszem.

És akkor jöjjön a lényeg! Szeretném feltenni a költői kérdést:

Ha úgy gondolod, hogy szívesen támogatnád akkor ajánlom figyelmedbe a killboard alján lévő rész:

2014-11-17 13_02_29-Home _ Hungarian E_PEEN Meter

A nagy sárga gomb az 🙂

Ha esetleg ISK-val tudod támogatni, azt is szívesen veszem, mert 4 account-ból 2-t nem PLEX-ből fizetek, de ha ezt ki tudom váltani, akkor máris kisebb a teher. Az ISK-et küld egyszerűen DeeSnow-nak ingame.

A támogatóknak előre is köszönöm !!!

DeeSnow

Reklámok