november 19

Letöltés címke

XS-K10 Final timer, kedd éjjel

Tegnap éjjel 22:30-kor fleeteltünk fel, majd olyan 15 perc után elindultunk immensea-be megvédeni egy állomásos rendszert egy nagyjából 100 fős tengu flottával. A flotta 80%-ban Nulli, 20%-ban Rax tagokból ált. A Hubaz továbbra is létszáma felett teljesít.

Nagyjából a timer előtt néhány perccel el is értünk a rendszer közelébe, amikor az Initiative már be is cynozott a rendszerbe. Elérkezett a timer nagyjából 23:30 volt, beugrottunk a rendszerbe mivel az Init nem volt a kapun, majd elkezdtük lőni az SBU-t. Hamarosan landolt is a gridben az init ishtar flotta, elkezdődött a harc. Több újra pozicionálás során elkezdtük lelődözni a logikat, majd ishtárokat, miközben az init próbált minket lebombázni kevés sikerrel. Hamarosan csatlakozott hozzánk a Gclub és Methodical által alkotott másik N3 flotta akik főleg zealotokat hoztak és folytatódott a fogócska. Végül az Init elwarpolt posra.

Kis szünet után folytatódott a fogócska a kapu körül, újabb ishárokat lőttünk le. Végül az Init posra ment, míg mi folytattuk az sbu lövést a Gclub az állomás javításának látott neki.

Hamarosan az Init egy ügyes bombázással (új fajta void bombákkal) kineutolt egy triage carriert és kvázi instázta az ishtárokkal. Hiába vesztettek utána további 6-8 hacot és 1-2 logit. Ez tanulságos volt.

Ezt követően az Init elhagyta a rendszert, mi lelőttük az sbu-kat.

https://zkillboard.com/br/15188/

Végezetül a fightról készült videó:

Reklámok