november 30

Letöltés címke

LBGI CFC és N3 összecsapása

Tegnap este éjfél után LBGI-ben ihub timer volt, amire felvonult a CFC és N3 is. Eve time 21:30 illetve 22:00 körül kezdtek fleetelni a különböző felek. A késői óra ellenére sok eutz játékos is fenn maradt a remélt fight miatt. Az N3 ért először a rendszerbe és várták a CFC-t a kapun.

Nagyjából ez volt a rendszerben amikor megérkeztünk: https://dscan.me/XlN6Sc

Egy nagyjából 7 au-ra levő safe spoton cynozott be a CFC, 1 domi flottát triage-el és egy tengu flottát. Az AF flotta a kapun jött be. Emellett mindkét félnek több bomber flottája is volt a rendszerben. A résztvevő felek: N3, CFC, PL, Pasta, RVB is megjelent (Mad Ani is itt volt). A local nagyjából 1600+ volt amikor elérte a maximumát.

Amikor az NCdot elvesztette a logijai nagy részét, akkor kijöttek a fightból. Közben a Nullis Ishtár flottát majdnem sikerült lebombázni, nem sokon múlhatott, de sikerült 1-2 veszteség mellett kiwarpolnunk. Egy bombázás után a Darkeshi flotta is ki tudott jönni a fightból.

http://evf-eve.com/services/brcat/?s=4663&b=6265320&e=180&t=uuavvvb

Lelőttük a Y-2 kapun az SBU-t, majd az N3 elhagyta a rendszert. 3 órával később reinfbe lőtték az ihub-ot újra, így lesz még pár timer a rendszerben.

Reklámok