december 10

Thera, az eve Mos Eisley-je

Számos új dolog jött a mostani patchel a tegnapi napon – devblog, többek között számos új WH rendszer ahol nem lehet post lerakni, mert nincsenek holdak illetve Thera wh rendszer, ahol NPC állomások is vannak, szám szerint négy darab. A rendszer számos statikus wh-val bír, folyamatosan van 3-3 high sec, low sec és 3-4 0.0 wh plusz egy wh űrbe is. Szóval relative egyszerű bejutni. Ha már benn vagy, akkor feltárul a rendszer, ami a wh-kon kívül a szokásos wh site-okat is tartalmazza, 300 au-s belső távolságok. Holdak nincsenek, nem lehet capitalt bevinni és nem működik az anchorolt bubi, viszont diktor és hic bubi igen. Alig telt el 24 óra és a rendszerben már több mint 1100 hajót pusztítottak el. https://zkillboard.com/system/31000005/

Volt szerencsém nekem is benézni, tegnap este épp a goonok campelték az egyik állomást, vittem pár holmit marketra. Reggel viszonylag gond nélkül sikerült kijutnom high secbe.

Az épp aktuális bejáratokat megtalálhatjátok itt: http://www.eve-scout.com/

Ezen kívül még változtak az alábbi dolgok a patchel:

  • Végre nem kell clone-t upgradelni podolás után
  • Van egy új T3 amarr destroyer
  • Bekerült a játékba egy új ORE hajó, a fittelt hajók szállítására specializált ORE freighter. Ennek a bpo-ját Outer Ringben árulják, így az empire-be juttatása meglehetősen rizikós. Lőttek is ki már valakit 20 ilyen BPO-val.

Ezen kívül hamarosan, januártól már nem lesz szabályos az ISBoxer használata, ne feledje akit esetleg érint.

Reklámok