december 12

Letöltés címke

Resistance 1vs1 bajnokság!!!!!!!!

Üdv podtársak !

Norhell főszerkesztő és jó magam egy 1vs1 Bajnokságot szervezünk, fogadással. Az eseményt Január 2. hétvégéjén tartjuk meg vasárnap. ~18 órai kezdettel(változhat). A helyszín valószínüleg a Concord konstelláció lesz majd, a faction warosok miatt. Amennyiben negatív sec. status miatt valakinek nem felel meg a high sec kérjük tornásza fel erre az időre, növekvő igény esetén Low sec-ben tartjuk, ezért akit a, vagy b, opció érint kérjük jelezze kommentben ! Helyszín pontos frissítése később !

Díjazás:

1.hely : Rattlesnake Victory Edition Blueprint. ( limitált változatú rattlesnake skin ) 2.hely : 1db Plex 3.hely : 1db Faction battlecruiser.

Jelentkezés: Mindenki aki részt kíván venni, küldjön levelet Knarfo Bobba (http://evewho.com/pilot/Knarfo+Bobba) karakternek, a használni kívánt karakterrel ! Határ idő December 28! A részvétel teljesen díjmentes.

Követelmények: használni kívánt karakterről meccs indítása előtt (kódolt/kód nélküli) akkor frissített eveboard szükséges implantok mutatására. Minden meccs előtt Ship scannerrel ellenőrizzük a fittelési szabályok betartását. Természetesen, ha már tudod, hogy nem érsz rá Január 11.-én ne jelentkezz kérlek, ha pedig közbe jön valami értesíts minket !

Több hajót is érdemes bekészíteni akár több típust is. A te döntésed, hogy milyen meccsre ki ellen mit viszel. Teljesen szabad a választás, csak az számít, hogy taktikázol. De mivel 2 meccset legalább tolsz 2 hajód fixen legyen !!! Márka,típus teljesen mindegy. Akármennyi különböző hajóval készülhetsz, csak rajtad áll !!!!!

Szabályzat: 1vs1 Fregatt osztályú bajnokság.

 • Használni szabad: minden T1,faction  és T2 fregatott.
 • Faction modulok fittelése tilos. Csak és kizárólag T1 és T2 modulok használhatóak.
 • Lőszerek, cap booster charge-ok és drónok lehetnek akármilyenek.
 • Drogok Használata engedélyezett.
 • Cloak Tilos és felesleges is 🙂
 • Mobile Depot és egyéb anchorolható elemek használata tilos.
 • Hardwiring implantok használata engedélyezett.
 • Kalóz implantok használata tilos. (Snake, Crystal, Slave stb. )
 • Genolution implantok használata engedélyezett.
 • ECM, sensor dampener és minden egyéb ewar használata engedélyezett.

Lefolyás: Hajók és implantok ellenőrzése után egy előre bekészített bookmarkra bewarpolnak a felek és várnak a szervezők visszaszámlálására. A harc egy konténer körül fog zajlani maximum 150km-re a konténertől bármely irányba.  A pilóták 0-100-ig bármely távolságra érkezhetnek majd, egymástól ellentétes irányban.

 • Podolni tilos.
 • Kiwarpolni tilos=vesztettél.
 • Aréna elhagyása=vesztettél.
 • Mozogni, drónt kiereszteni, lockolni tilos a visszaszámlálás előtt.
 • A meccsek maximum 10 percig tarthatnak. 10 Perc letelte után akinek sérülése nagyobb az vesztett, amennyiben az is azonos akinek nagyobb dps-e volt a kezdésnél.

Bajnokság Menete:

Úgynevezett double elimination (https://hu.wikipedia.org/wiki/Vigasz%C3%A1gas_kies%C3%A9ses_rendszer) módszerrel lesz, vagyis 1-szer mindenki kikaphat. Amennyiben valaki nem jelenik meg, akivel játszott volna automatikusan tovább jutott. A győztes és vesztes ági döntők 3 meccsből, a döntő pedig 5 meccsből lesz eldöntve, de a győztes ági 1 meccs automatikus győzelemmel kezd értelem szerűen mert nem kapott ki előtte.

Az, hogy ki-kivel játszik dec. 30.-án kerül kisorsolásra és január elejétől lehet majd fogadni is, de az egy külön cikkben lesz leírva, hogy hogyan.

Sok vitád van másokkal ? Beszóltak neked, hogy lenyomnának ? Itt a lehetőség, mutassátok meg ki a legtökösebb magyar !

Mindenkit várunk szeretettel fajtól, nemtől, kortól, társadalmi hovatartozás és cégtől függetlenül!

Későbbi cikkekben várható frissítés, addigis jelentkezzetek és hozzatok magatokkal még egy embert!!!!!!!!!

Üdvözlettel “The Resistance” csapata.

Reklámok