december 24

Letöltés címke

Rhea után…a nagy káposztaleves

Beszéljünk kicsit az elmúlt hetekről, szerintem mindenki kíváncsian várta hogy mi lesz a végkifejlete az eve eddigi “legnagyobb” változásának. Sokaknak szerintem csalódniuk kellett kicsit, lényegében nem törtét sok változás a politikai hadszíntéren. Pár rendszer gazdát cserélt ,vajon régiók is fognak?

Oroszok már sokadjára próbálják visszafoglalni az őshazát- Insmothert-t- lent délen a Stain Wagon ügyködik hogy egykori  fényét visszaállítsa. Az Initiative is Immensea-ban területeket foglal és kitudja még ki akar az N3-ból rendszereket kiszakítani.  Egy kis térképpel is illusztráltam, talán így könnyebb elképzelnetek hogy mi is folyik valójában az univerzumban déli felén.

Frontok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokakban felmerül a kérdés hogy mi van északon? Hát különösebben semmi, Venal-ban lakik a Black Legion akik onnan próbálnak károkat okozni a Goon-nak, több kevesebb sikerrel. A Drone régiókat felosztották régi és új alliance-ek bérlői között és ezen kívül viszonylagos nyugalom honol északon.

Sokunk a CFC bukását várta ettől a patch-től de eddig úgy néz ki hogy az N3 szövetség húzza a rövidebbet. Feltagolták a koalíciót, kik nyugaton, kik délen harcolnak a megmaradt területekért. A Kadeshi és a Darkness álló háborút vív nyugaton a helyi CFC faunával.  A CFC ostroma megszűnt létezni, holott most esély nyílt rá hogy térdre kényszerítsük, persze hatalmas veszteségek árán, mert a “többiek” szépen átlőtték volna a délen a régiókat. Magyarul ha buktuk volna a Goon elleni háborút a két szék közé estünk volna.

A 0.0 változtatások második felvonásán még dolgoznak a CCP-nél , január vége felé kerül majd a CSM-ek elé a tervezet. Kíváncsian várom már, hátha jobban megkavarja a galaxis méretű levest a CCP kanala 🙂

Vajon a CFC formálja a játékot kénye-kedve szerint, vagy csak véletlen egybeesés lenne ez?

Reklámok