december 28

Letöltés címke

Resistance 1vs1 bajnokság Infólap.

Üdv népek!

14 fő jelentkezett végül, ami elég jó és elkészült a sorsolás is. A lista és a kieséses rendszer az alábbi linken található!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_pL29lrh8Cgvbu-M_0aD5KpxJf0cr9u6J8szr7lKbMU/edit?usp=sharing

Mindenki elkezdhet utána járni az ellenfeleknek 😉

A  Bajnokság itt lesz megtartva: Tarta – Genesis régió.  Állomás amire pakolni kéne:

Tarta IX – Moon 14 – DED Assembly Plant

Amarrból 15, Jitából 14 Dodixieből pedig 6 ugrásra található. Felhívnám a figyelmet a lokális market hiányára ezáltal úgy készüljön mindenki, hogy vigyen elég cuccot amiből kellhet. Egy előre kidolgozott fittelt hajó tervel nem érhet meglepetés titeket. Közben érdemes dodixibe kiszaladni amikor tudod hogy elég időd van.

Idő: na most gyorsan szeretném pörgetni a meccseket, de még így is körülbelül 4~ órás lesz. tehát 18:00 kor kezdünk addigra mindenki legyen kész hajókkal ott és harcra kész üres illetve engedélyezett implant settel eveboard-al amit csak közvetlen meccs előtt frissítünk le ellenőrzés céljából.

STREAM lesz és kommentár is. Aki szeretne kommentárnak jelentkezni kérem írjon evemailt (Knarfo bobba ismét pls) 🙂 mindenkit szeretettel várunk !

A díjakat mivel előre nem tudhatjuk, ki mire szeretné használni, Jita 4-4-en tároljuk. A battlecruiser a 3. helyezett által választott típus lesz.

Javasolt overview: Pod ne legyen, hogy ne zavarjon, konténer legyen, hogy lásd majd az aréna közepét. Fleet membereken kívül mindenki legyen rajta, mert bizony cégtársak is fogják egymást püfölni.

A minimál gang bónuszt ( all level V, linkek mindlinkek nuku ) mi biztosítjuk 2 külön fleettel ( A és B fleet ).

Szabályzat stb itt: https://eve-offline.hu/2014/12/12/resistance-1vs1-bajnoksag/

A hajókat ugyan le scenneljük, de senki nem tudhatja az eredményt csakis a bírák. (norhell és én).

NÉZŐKNEK: Aki csak nézni jönne Kloakos hajóval engedélyezett. Meccsek között mindössze pár perc szünet lesz kommentár és felkészülés céljából.

Fogadásról később.

Sok sikert és eredményes felkészülést minden résztvevőnek !

Resistance csapata.

Reklámok