február 12

Letöltés címke

Nyugaton a helyzet változatlan

Az elmúlt hónapok heves harcai véget érni látszanak egyelőre. Egy ideig úgy tűnt komoly több frontos háborúvá fajulnak a dolgok, de momentán az első kört úgy néz ki az N3 nyerte és sikeresen védte meg a “core” területeit. Ezen kívül egy másik háború is zajlott északon, Geminate-ben.

Geminate:

Solar, DRF, Gorgon, BL és további ruszki entitások (curse ruszkik) VS XIX, Absolute Anhillation, illetve a PL.

Bár eleinte a Solar és szövetségesei sikereket értek el, a PL megjelenésével ez a háború fordulatot vett és sikeresen védte meg a XIX a területeit. Legutolsó információk szerint a BL visszatért Venalba, ezzel ez a háború lassan véget ér. Arról, hogy a PL hova és merre megy tovább, nincsenek információk még, talán mennek tovább trainingezni a Brave-t.

Curse és azon túl:

Az N3 Immensea és Tenerifis régió feletti területei, ahol már lassan 3 hónapja utóvéd harcok folynak a ruszki terület foglalás lassítására. Nem is haladnak valami gyorsan. Az igazán komoly összecsapások leginkább Detorid déli részén fordulnak elő, ahol aktív sov harc folyik az N3 és Curse ruszkik között. A harcok néha elérik Omistot is,ha a goon raever csapat a környéken van.

Immensea:

Az elmúlt időszak kronológiája, nagy vonalakban: Immensea egy N3 határőrvidék, amit hagyományosan kisebb határőr alliance-k védtek, mint a Hun Reloaded. A kivonulásuk után főleg a GCLUb végezte a terület védelmét USTZ-ben. Rövidesen megjelent az Initiativ, akik Curse-ből indítottak sov háborút a régióért. A több frontos védekezés miatt végül sikerült is nekik hídfőállást létesíteniük. Az N3 megerősítendő a védelmét az Evoke Alliance-t szervezte be, telepítette a régióba, amivel ismét N3 fölény alakult itt ki. A Goon/CFC ameriakai időzónája is ide települt, hogy tovább mélyítsék a konfliktust. Ez volt az a pont, ahol már komolyabb erősítésre volt szükség annak megakadályozására, hogy a front összeomoljon. Ide települt az NCdot, Kadeshi és Darkness, hogy pont kerüljön a konfliktus végére. Mostanra az ellenséges sovok majd mindegyike vissza lett lőve, a Goonok visszamentek északra, az NCdot Delve/Querious-ba. A háború lezárása egyben szomorú momentum is, mivel a jelenlegi nyugis időben megtörtént a már korábban világgá kürtölt sov átadás, amivel a Hun Reloaded kilép a sov tartó allaincek sorából és ismét nomád életet él Fountainben, Delve-ben, Low-secben, Empireben.

Esoteria:

Esoteriában már hónapok óta lövészárok harc folyik az N3 és a Stain ruszkik között. Időről időre eszkalálódnak fightok amikor is az N3 oldal is erősítést hoz, illetve a SW-nak is jön erősítés mind a Curse ruszkiktól, mind a CFC-től. Tavaly év végén a ruszkik aktívan támadták Esoteriát és sovokat is szereztek párat. A Nulli Secunda, Faternity állomásozik itt, többnyire ők, mi harcolunk az oroszokkal. Más N3 entitás csak eszkalációknál jelennek meg. A harc jelenlegi állása szerint az N3 közelebb költözött a SW stagingjéhez, egészen HHQ-ba, ahonnan már könnyedén kontrollálni tudja a harcokat, így mostanra már nincs sovja az SW-nek, sem R64-ekkel nem rendelkeznek esoteria területén, de megkockáztatom, lassan már semmilyen possal sem. Arra nem lehet számítani, hogy ez a harc véget érne bármikor a közeljövőben, maximum csendesedik majd időnként, de abban a pillanatban amikor a Nulli kiteszi a lábát Esoteriából az SW biztos újra nekilendül majd.

Delve/Period/Querious:

A fountainben levő CFC alakulatok próbáltak jobban nyomást gyakorolni az N3-ra az utóbbi időben, amikor épp nem ide koncentrálnak, illetve a low secben élő oroszok törnek borsot az NCdot orra alá.

Reavers:

A CFC egy speciális egysége, akik wh-kon keresztül, posokra települnek be egy területre, ishtárokkal, cloakos hajókkal és az ott tartózkodásuk során megpróbálják a lehető legnagyobb kárt mérni a célpont infrastruktúrájára.

Reklámok