március 24

Letöltés címke

UPDATE – PWN69 – vérfrissítés [reGenesis]

UPDATE:

Mailing list az opokhoz: PWNOP

Várhatóan jövő hétvégén indul a móka.

 

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban sajnos nem voltunk túl aktívak IRL dolgoknak köszönhetően, de mivel sokan érdeklődtek training illetve közös fun kapcsán, úgy gondoltuk, hogy bedugjuk a seggünkbe az aggregátorokat, és egy kicsit megpróbálunk többet foglalkozni az EVE-el.

Ez egyrészt nyílt op-okat jelent (roaming, campelés, gankelés, wh fun, bármi amihez van létszám és akarás).

Másrészt azt is jelenti, hogy aki szeretne velünk repülni állandó jelleggel, arra időt fogunk fordítani, azonban okulva a korábbi tapasztalatokból, ennek meg lesznek a feltételei:

  • csak ha komolyan gondolod, ne vesztegessük egymás idejét, nem szeretnénk feleslegesen himihumizni
  • erős idegrendszer, mert le leszel baszva, ha valamit sokszor elcseszel (odafigyeléssel elkerülhető 🙂 )
  • akarás akarás akarás
  • a pénzkeresést megoldod magadnak, légy kreatív (persze ez nem azt jelenti hogy nem adunk tanácsokat tippeket, de senki ne sírjon, hogy nem tud pénzt keresni)

Kifejezett célunk, hogy ha valakit komolyan érdekel a pvp, abból hidegfejű pvp pilótát próbáljunk csinálni, és ütőképesen tudjunk együtt repülni. Természetesen a siker egyén függő. Dobáljatok meg kővel a feltételek miatt (ahogy az már szokássá is vált), mindig is ezt akartuk, és ez nem változott.

A vérfrissítés egyúttal új lakhelyet is jelent, Stain-t elhagytuk egy ideje, és a héten megpróbálunk mindent Kinakka / Onnamon rendszerekbe szállítani, innen több low sec régió és null sec is könnyen elérhető.

Amint ezzel megvagyunk, valószínűleg kiírásra kerül majd az első nyílt op is.

Akit érdekel, hogy velünk repüljön, in-game mail-ben keresse TKL HUN -t vagy Mermalior -t.

O7

Reklámok