A sov változás előszele – Széthullik az N3

Gorga nemrégiben bejelentette hogy az N3 koalíció megszűnik létezni a következő hónapban. A pontos dátum egyenlőre még ismeretlen . Az amúgy sem acélos szövetség szétszóródott az univerzum különböző pontjaira. A jump változások miatt amúgy is nehézkes volt a koalíciós programok szervezése, így  értelmét vesztette a jővőbeli “kék”. Továbbá teljes standing reset lesz várható a Nulli Secunda részéről .

Gorga avval is indokolta döntését , hogy mivel CSM tag lett az amúgy is kevéske idejébe nem fér bele az N3. De nem hiszem hogy ez motiválta döntését, amúgy is életképtelen lett és lesz ez a szövetség a nagy sov változtatások után.

Közben a Nulli Secunda a környező régióiban átadta a sov-ot a Uncharted Spacenek ami az alliance renter alli-ja hivatott lenni.

Kíváncsian várjuk hogy milyen változások lesznek még, illetve milyen szövetségek tűnnek el vagy emelkednek fel a közeljövőben. Azt hiszem nyáron teljesen átrajzolódik a sov térkép, az eddigi unalmas nyár helyett valami igazán újnak lehetünk a részesei.

Forrás. Nulli Secunda berkein belülről

Reklámok