április 08

Letöltés címke

A Nulli Secunda visszavonul

Ez elmúlt hónapokban a Nulli Secunda (S2N) HHQ-M1(Esoteria)  harcolt a Stain-es Orosz szövetségekkel. (StainRUS)

A StainRUS célként hirdette meg Esoteria elfoglalását. Ezt a támadást a Nulli visszaverte, és minden Sov-ot megvédett. Az utóbbi hetekben pedig már Stain-ben foglaltuk el szinte ez összes, korábban StainRUS kézen lévő R64 holdat. Gyakorlatilag teljes volt a Nulli győzelme.

Összességében véve nagyon jó harcokat vívtunk az oroszokkal, lőttek le szuperjeinket, titánunkat, mi is lőttünk le tőlük szupert, meg rengeteg hajót. Nagyon élvezetes fightok voltak. Ahol minkét fél újabb és újabb koncepció fleeteket hozott. Sajnos a CFC már korábban is többször beavatkozott a harcba 100-200 fős harpy és egyéb fleeteket küldtek a StainRUS megsegítésére. Ilyenkor nekünk is hívnunk kellett az NC.-ot vagy legutóbb a PL-t-hogy kimentsük a csapdába esett szuperjeinket. Mindamellett minkét fél számára élvezetes harcok folytak az elmúlt hónapokban.

Ez a helyzet gyökeresen megváltozott a tegnapi nappal.

Állítólagosan a CFC sokszáz milliárdot fizetve felbérelte a PL-t, hogy az oroszokat támogatva, a Nulli ellen harcoljanak.(legalábbis nekünk ezt mondja a vezetőség) Szerintem csak marhára unta magát a PL és miután sikeresen kinyírták a BRAVE-et, elfogyott a lőnivalójuk. A Nulli vs StainRUS harc meg közel volt és a szokásos módon csak jöttek, hogy valami lőnivalót találjanak és mégse kelljen a térkép másik felére költözniük. Őket csak a lövés érdekli, ha esetleg még fizettek is nekik, az csak plusz pont.

Update, közben a Mittani.com-on is megerősítették, hogy a CFC bérelte fel a PL-t, hogy Fountain mellett egy második frontot is nyisson a CFC az N3-al szemben.

Előzmény: Az N3 megtámadta Fountain régiót, de az invázió befuccsolt, a CFC ellentámadást indított Delve-ben, ami szintén befuccsolt és a Fountain-Delve határvidék állóháborúvá változott. Hogy ez a helyzet ne változzon meg egy esetleges Nulli Delve-be deployolással, ezért kellett egy keleti frontot nyitni és lekötni a Nullit.

PL+StainRUS +  nagyobb ütközetekben többszáz CFC support fleet kicsit sok a jóból, ezért a Nulli HC egy régiónyival hátrébb rakta a HQ-t és kiürítjük a HHQ állomást.

Különösebb bonyodalom nélkül lezajlott a költözés legnagyobb része, íme egy kis ízelítő:

A költözés befejezése után Feythabolisból vesszük fel a harcot és szervezzük Esoteria védelmét.

Szerencsére mindenki eltökélt és az utolsó holddért is harcolni fogunk.

Remélhetőleg élvezetes harcok várnak ránk, már kellett is ez a kis változatosság 🙂

Reklámok