április 13

Letöltés címke

Mindenki fusson amerre lát – pánic 2.0

Viszonylag még elég messze van a nyárra várt változások, amit még egy kicsi homály is fed a maga módján. Nem teljesen tiszta még az új sov rendszer végleges működése legalább is nekem, de szerintem mások is így vannak vele. Annyit tisztán látunk már hogy esélytelen lesz megtartani olyan rendszereket ahol nem él olyan szövetség amit meg is tud védeni. Gyakorlatilag a renter birodalmak kora lejárt, vagy minimálisra zsugorodik össze.

Létjogosultságot nyernek a kisebb szövetségek, és a gerilla harcmodor újra eredményes lehet a hatalmas powerblock-ok ellen. Rendesen meg lehet majd ezentúl keseríteni haragosain életét, feltéve ha nem npc állomáson laknak 😀

De lássuk a friss információkat, amint már tudjátok hogy a Nulli Secunda visszavonulót fújt miután a PL elfogadta a CFC conntractját hogy segítsen az oroszoknak délen átlőni minden. Főleg itt az r64-es holdakra gondolok. A végleges hely még nem jutott el a cégek embereihez hogy hova is tovább, de gyanítom a vezetőség már rég eldöntötte hová is fogunk menni. Ezért találgatásokba nem bocsátkozom, majd megírjuk …:)

Az evoke költözik querios-ba, a régi nagy múltú német szövetség már már árnyéka önmagának. A jelentősebb német cégek már régóta más nagyobb entitás tagjai. De mindenesetre figyelemre méltó hogy még mindig próbálkoznak a srácok. Nem voltak N3 tagok hivatalosan de kékek voltak, segítették a flottákat főleg bomber wing-el. Nyilvánvalóan marad a kék az ottani N3 tagokkal, segítenek a defens-ben és megpróbálják újrarendezni soraikat.

A CFC feladja Fountain-t , az egyértelműen kudarcnak minősíthető delve invasion is közrejátszhatott a döntés meghozatalában. Egyfajta box párbaj volt, hogy kiderítsék mit is tud az ottani Kadeshi,Darkness, NC formáció. Gondolom az CFC se számított ekkora ellenállásra, így gondolván miért maradnának fountain-ben mikor állóháborút vívnának a helyiekkel és közben északi sovjaik védtelenül maradnának. A Get Off My Lawn  Vale of the Silent-be költözik vissza hogy védje az ottani területeket, amin a CFC bérlői laknak.  A Fatal Ascension-ről egyenlőre semmi hír sincs még. Ha maradnak is egyedül képtelenek lesznek megtartani fountain-t.

Azt hiszem felettébb izgalmas nyárnak nézünk elébe..

Reklámok