április 26

Letöltés címke

NC VS Provi Block -Vérfürdő G-5EN2-ben

A szokásos területvédő fleetnek indult ez is csak mégis olyan kerekedett ki belőle amit talán még nem látott providence. Több mint 1000 pilóta harcolt a rendszerben, 5 “faction” , 3 frontos csoportba tömörülve egy egyszerűnek induló csatában.

Provi Navy Fleet

60~ Battleships (Nightmares) in a 150 man main fleet, FC-Jin’taan

50~  AHACS: armor heavy assault cruisers (zealots) fleet FC – Rounon Dax

80  Bombers (Goku doctrine) fleet FC  Fardendur

NC Fleet

80~ Loki’s in a 150 man fleet FC Travis Musgrat

60~ supercapitals FC Vince Draken (késszenlétben)

A kezdeti fightot a Provi uralta, szépen sorba lövöldözte le a Nc-s lokikat, de eljött a fordulópont. Látva hogy túlerőben vannak a Provis srácok ezért Vince Draken bedobatta a super flottát, így már le tudták lőni a shield-es triage carriereket amik töltötték a Nightmare flottát.

  • 20 Titan
  • 63 Super Carriers
  • 10 Dreadnaughts

Hogy még ez se legyen elég, 3. félnek megérkezett a Grogon Empire egy long range-es Machariel flottával. Nyilván nem a supereket kezdték el lőni és a kis sig radius-szal rendelkező Lokikat, hanem ők is a Nightmareket válsztották célpontnak. Majd a PL is megérkezett, ugyan senki sem hívta őket, de elkezdtek szétszóródni és webelni a Nightmareket hogy a Drenyák jobban eltalálják őket, fight közben egy 75 fős Goon-os harpy fleet is érkezett.

A harc után locálon csak néhány GF-et láthattunk, vajon miért? Azt elismerhetjük hogy a Provi uralta a csatát, az NC kétségbeesetten bedobta a super flottáját mintsem egy kétséges kimenetelű csatát vállaljon. Ezek után már én is vállalom hogy vesszen az összes Super…csak a játékot teszik tönkre. Nem hiszem hogy az NC-s pilóták is élvezik az ilyesfajta győzelmet!?

Battle Report

Local Scan

Forrás: EveNews

Reklámok