május 16

Letöltés címke

Eközben Fountain-ben — Yago jelenti

Meanwhile in Fountain

Az FA és baráráti körének távozása után, ahogy azt a madarak is csicseregték a BRAVE kezdte meg Fountain sovjainak átvételét, megosztozva a SOUND és NAGA. szövetségekkel. Több százan hemzsegnek jelenleg is Fountain core rendszereiben 7/24. Lehetőséget adva a helyi lakosoknak ipari mennyiségű killmail gyártására. Mások mellett a RAX is beszállt az aratásba és nap mint nap ugatnak a gépágyúk, süvöltenek a rakéták. A BRAVE tagok (ha jól tudom) 10M ISK-ig kapnak SRP-t általában, így t1 fregattokban és destroyerekben harcolnak jobbára, bízva a többszörös túlerőben. A különböző struktúrák, holdak megszerzésében viszonylag jól haladtak, mivel a szervezett OP-okra értelmesen szervezett flottákban és normális hajókban állnak oda. Azért itt is jellemző a t1 cruiserek használata. Pl. moa és scythe. Nagy változást jelentett a BL érkezése a közelmúltban. A helyi partizánok tapasztalt és jól felszerelt erői mellett (ezek csak alkalmilag működnek együtt) megjelent egy igazi nagyágyú. Temérdek SC és capital, jólszervezett t3, t2 és BS flottákkal. A Black Legion. sorra veszi át a sovokat Fountainban az egyéb erőforrások mellett.
Nagyjából egy hete történt, hogy a Goon néhány SC pilótájának önálló gondolata támadt és a féltucatnyi nagyvas egy minimális támogató flotta kíséretében indult útnak ezen a vad vidéken keresztül, bízva abban, hogy nem támadhat ellenük jólszervezett társaság..
Bár az érdemi munkát nagyrészt a BL végezte el, az ismét bebizonyosodott, hogy Fountain Core lakosait soha nem érdemes alábecsülni..
Yago
Reklámok