június 01

Letöltés címke

Moa -Goon revenant kill ?

vasárnap éjjel goonok lőttek egy mordus angel revenantot, de házon belül. nem tudom mi lesz a hivatalos sztori, de akkora failnak tűnik, hogy szerintem mittani.com meg se fogja írni.

címszavakban:

-goonok incursion-ben találtak revenant bpc-t, legyártották.
-egy altot felvetettek MoA-ba, aztán kivittek 1800 főt, és lelőtték a revenantot, hogy lerontsák a MoA killboardot (május utolsó napján, miközben 400milliárd hátrányban voltak).
-a stream kedvéért két csapat volt, 200-an védték a supert, 1600-an lőtték. és így 4 órán át tartott az event, nem bírták áttörni a tankot…

namármost.
-a MoA killboard egyáltalán nem romlott sokat a killtől. 80%-ról leesett 76%-ra a MoA mérlege, csak a szombat este megölt 4 goon super többet ért ennél.
-a MoA alli CEO-ja, Gen Eve azt mondta, hogy tudott a tervről és direkt vették fel a goont, engedték, hogy megtörténjen, már csak a reklámérték miatt is. a revenant minden gyártási költségét a goon állta csak hogy lelőhessék, szóval MoA-nak ez ingyen reklám.
-egy magyar goon rámírt, és beszélgettem vele, azt mondja, buliból volt az egész, a védelmi fleetben volt, és hogy Mittani rájuk szólt hogy ne reppeljék tovább a hajót, mert uncsi lesz a stream. (az is volt)
-ugyanscak ő erősítette meg, hogy azt hitték, hogy 400bil lesz a KM értéke – holott az eddigi összes revenant – akár full officer fittel – nem haladta meg a 120-150bil-t, ez meg még csak drágán se volt fittelve.

http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=29130717
szerintem ez az egyik legnagyobb fail amit goonék idén eddig elkövettek.

mindeközben pedig buktak egy titánt is máshol:
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=29130016

darazsak tudnak élni, annyi szent.

 

Szerző: Peter Ska

Reklámok