június 02

Letöltés címke

The Stollen Battalion bemutatkozás

A cég két magyar társaság összeolvadásából jött létre. Ez a két csapat a Hungarian Astronaut Department és a Corpora Delciti Vexillum volt. Lényegében azért döntöttünk így, hogy új céget alapítunk, mert, ha lehet így mondani új életre keltünk.

Az utóbbi időben rengeteg változáson mentünk keresztül a Corporával. Jóval több aktív tagunk lett az Astronauták beolvadásával és a toborzásoknak hála, és olyan régi veteránok találtak baráti társaságra közöttünk, akik sok-sok év tapasztalatával és főleg sok-sok év sikeres nullsec cégvezetéssel a hátuk mögött már minket erősítenek. Ezeket az erőforrásokat próbáljuk meg a The Stollen Battalionban kicsit komolyabb célok felé terelgetni. Mindenkinek megvoltak a jó és rossz emlékei a régi cégekről ezért is fogtunk valami újba, ami tiszta lappal indulhat.

A cég neve Rejtő Jenő után szabadon az Ellopott Zászlóalj lett és azért nem század, mert a ’Battalion’ szerintünk jobban üt az angol nyelvben  Rejtővel megvan a magyar vonatkozás, és a humor faktor is, mégis ha távolról nézzük, csenghet akár komolyan is ez a név… valamikor… a jövőben  Persze ehhez még sok mindent le kell tennünk az asztalra.

Alapvetően a PVP-re szeretnénk kihegyezni a bandát, de nem csak harcos karaktereket veszünk fel. Megpróbálunk mindenkit felébreszteni a csipkerózsika álmából: ezt a játékot pvp nélkül nehéz játszani, és egy idő után baromi lehangoló, amikor a fegyvercső rossz végén van mindig az ember. Van egy remek FC-nk sok év tapasztalatával a háta mögött. Gyakorló fázisban vagyunk, de kezdünk már összecsiszolódni. Jelenleg ott tartunk, hogy minden tagnak van saját céges hajója, minden eseményre a céghangárban, saját lóvét senki nem költ céges opokra, minden költséget a cég áll. Mi csak annyit várunk el, hogy a tagok ennek megfelelően skillezzék magukat és a lehető legtöbb céges és ally opon részt vegyenek. Opokat pedig csinálunk. Általában este 9-től éjfélig toljuk hétköznap, mert a gyerekfürdetés az egy szent és sérthetetlen apai feladat és sok a kezdő vagy gyakorló apuka közöttünk. A hétvége az mindig változó: van, amikor 0-24-ben toljuk. Átlagéletkor bő 30 év. 18 alatt csak maximum 300 IQ feletti kissrácokat veszünk fel, akik meg tanultak csendben maradni, amikor kell. Amúgy ezt sokan felnőtt korukban is tanulják  A felvételizőknek csupán annyit szabunk meg, hogy ne legyen triál az accountod, legyen befizetve a kari. Már a kis karaktereknek is tudunk feladatot adni, segítünk a skill tréningben, megtanítjuk, hogyan tudnak nullsecben sikeresen létezni. Ehhez saját mentor programunk van, és minden új tag az első 30 napját egy mentor mellett tölti, a mentort ő választhatja pvp és ipar/bányászat témakörben. Van FC képző programunk tapasztalt FC mentorral.

Van nálunk minden, ami szem szájnak ingere: pvp, pve a legjobb Sansha siteokon, a legértékesebb kavics és jég bányászat, bolygózáshoz lópikula ally adó és rogyásig tele lévő bolygók. Szállításra és logisztikára Jump Freighter és deep space transit. Az pedig, hogy melyik jelentkezőből lesz igazi tag, hát az idő, az aktivitás és a team speak és op jelenlét eldönti. Nem célunk néppárttá válni, inkább a tagok aktív jelenléte és részvéte a prioritásunk, ennek megfelelően szűrjük az embereket.

Cégünk a fejlődés érdekében egy nagyobb volumenű változáson ment keresztül új zászló alatt folytatjuk tevékenységünket ami 2 corp összeolvadásából jött létre Corpora Deliciti Vexillum + Hungarian Astronaut Department = The Stolen Battalion
Helyszín változatlan Provi block területe
Nyílt csatornánk ahol szívesen látunk mindenkit: Battalion Public

Reklámok