június 23

Letöltés címke

pwn-O-graphy első hónap együtt

Hali!

Ígértük az előző PWN helyzetjelentés végén, hogy “hamarosan írunk a JMU első közös hónapjáról a Caidinnal és az Ancient Councillal”. Az aktív corpokhoz még hozzávehetjük a román többségű Viper Squadot, és a hellyel-közzel industrynak mondható corpunkat, a Drakan Navy Exploration-t.

Ami azt jelenti, hogy most nagyjából így nézünk ki:

https://i2.wp.com/jmu.hu/eve/pwndiag.png

Most pedig arról mi történt velünk az első közös hónap alatt.:-D

ROAMOK

Május 14.-én lépett be az utolsó csatlakozó a Caidin Global, és az első közös itteni roam 16.-án ment le, ahol bemelegítésnek pár BS-t és egyéb kis hulladékot lőttünk Queriousban. Például ezt: https://zkillboard.com/kill/46668434/

Előtte költöztek le az Ancient Councilosok, és az Eve Online: Still alive (Black Ops) videoban látott fazonokat kaptuk el velük:
https://zkillboard.com/kill/46524612/
https://zkillboard.com/kill/46524620/
Nem pitlák hajókban nyomják, azt meg kell hagyni…

Nem sokkal ezt követően mentünk roamolni Insmotherbe, ahol féltucat BS-t kaptunk el, mint pl. ezt https://zkillboard.com/kill/46878220/ majd párszor kinéztünk WH-n keresztül a drone régiókba, amit már az előző cikkbe is linkeltünk.

Általában elmondható, hogy szinte minden nap megyünk roamolni, hol csak a közelbe, hol messzebb, de állandó program van azoknak akik szeretnek pvpzni, vagy szeretnének megtanulni kisebb fleetekben repülni.

DROPPOK

Bár a titánunkat nem hoztuk egyenlőre Paragonba, de ettől függetlenül droppolgatunk Black Opsokkal. Jelenleg sajnos kevés a target, de azért akadt pár érdekes célpont így is:
Station fight-os Methodical pvp Vindicator: https://zkillboard.com/kill/46769440/
Nagy pofájú orosz Rattlesnake: https://zkillboard.com/kill/46834043/
És egy WH záró Armageddon: https://zkillboard.com/kill/46771945/

STATION FIGHTOK

Na abból volt pár. A Methodical / Sugar mellett időnként roam közben is belefutottunk néhányba.

Mint amilyen az MO-GZ (Delve) station fight az Easily Offended ellen.
Egész jól jöttünk ki belőle: ISK Lost: 392,992,096.85 / ISK Destroyed: 4,309,023,206.50

Volt pár station fight fogás HIX-ben is (Period):
Vindicator: https://zkillboard.com/kill/46751610/
Vindicator: https://zkillboard.com/kill/46769440/
Illetve volt egy érdekes fogásunk ugyanitt, ahol a szomszéd rendszerből csaptunk le (miközben a hostile-ok Chimera, Vindicator, Raven, Lachesis, Cynabal, Worm, 6x Osprey, 2 cepi, Worm csapattal javították a station service-t, illetve védték a javítókat), de sajnos az ezt megelőző Vindi lossok miatt nem vállalták a fightot, így csak három hajót lőttünk közülük, akik a Vaga baitre kimentek dock range-en kívülre.

HARCOK

Sajnos kevesen mentek bele a környéken fleet harcokba, és azok akik igen max. T1 hajókban. Ilyen kívétel volt a Sons of Bane elleni harc, ahol a Vagánk is csak egy véletlen bubi miatt halt meg.

A másik ilyen harc egy ex-triumos (Hax) 12 fős Svipul gang volt, amiből öt hajót sikerült leszedni https://zkillboard.com/kill/46751739

HOME FLEET

A home fleet a legjobb nyugdíjas pvp állás. Nem véletlenül költöztünk a régió szájába, egy pipe-ra. Itt állandó az átmenő forgalom, és folyamatosan lehet fogdosni a hajókat. Van aki napi több száz milliós lootot tesz el belőle, úgy hogy csak a melóhelyéről logol be egy kihúzó bubi mellé, vagy áll fel egy relic site-ba.

Nehéz lenne felsorolni hogy a környékünkön mennyi hajót kaptunk el. Gyaníthatóan több mint száz killmail lett belőle, néhány egészen zaftos áthaladó, önjelölt pvp királyt is kipicsáztunk. Ezt pl. egy 2,5 milliárdos Curseből: https://zkillboard.com/kill/46694140/ a feje is 3 milliárdos volt: https://zkillboard.com/kill/46694176/

CAPITAL

Ebben a hónapban a nagyobb hajók levadászásával nem volt túl sok szerencsénk. Vagy nem voltunk rá elegen, vagy bejött mellé a későbbiekben még három másik (itt még csak egy segít neki) ezért nem sikerült befejezni, vagy egyszerűen kiwarpolt, bedokkolt, stb. mielőtt mehetett volna az igazi dara. Egy azért így is összejött az Afterlife-fal közösen.

Kb. ennyi történt Május közepe óta, meglátjuk mi jön legközelebb…

Reklámok