The Unknown Project – ???

Sokan kérdezték hogy mi is lenne a célja ennek az új alliance-nek, ezért ismertetem a vízióimat. Tehát egy olyan szövetségről beszélünk ami a “fiatalabb” játékosokat célozza meg, persze ezért a tervek is szerényebbek mint egy nagyobb és öregebb entitásnál. Mit is takar a fiatalabb-?- Csupán azt aki képes kiszakadni a jelenlegi helyéről és hajlandó kipróbálni magát egy új környezetben, új kihívások elé állni és szeretne tenni egy nagyobb ügy érdekében. Nyilván nem lesz egyszerű mert szinte a 0-ról kell kezdeni mindent, de szerintem ez a szépsége, hogy egy olyanban vegyél részt amikor az a valami éppen megszületik.

Célok

Olyan környék ami kellően nyugis illetve a közelben contentet tudunk csinálni, szerintem megtaláltuk azt a helyet 😀 Továbbá low sec-ben minden pos átlövése amihez van elég erőnk, ezt rendszerről rendszerre felosztanánk a cégek között. Nem high-end holdakról beszélünk, de mégis van mit megszerezni és megtartani, egy kis passzív bevételforrás a cégek számára. A home rendszertől 1 jumpra van syndicate ahova egy elég forgalmas pipe-ra érünk ki.

Dotlan

Nem akarjuk megváltani a világot, csak kezünkbe akarjuk venni az irányítás. Politikailag nem akarunk sehova sem tartozni, csak  magyar entitásokkal vagyunk hajlandóak +os standinget állítani. (Nagyobb “ügy érdekében állítanánk ideiglenesen kéket más anyanyelvű szövetségekkel is, de csak a pvp miatt.)Így nem áll fent a veszélye hogy az eve-s nagypolitikai tornádó magával ráncigál minket hónapokon át. Mi csupán a lehetőségeinkhez mérten tűznénk ki célok amit talán el is tudnánk érni a csapattal. Jól akarjuk magunkat érezni és mindent megtenni azért hogy a neutral szomszédjaink ne érezhessék ezt az érzést. Nyílt opokat szeretnénk vinni, bár lehet nem így kellene hívni, mintha már jogvédett lenne a név 😀 -bocsi, magas labda volt-, hogy megismerjétek a társaságot. Ahogy a kedvenc reklámom is mondja, annyi az alliance amennyit beletöltesz.

Aki a környékre szeretne költözni az nyugodtan tegye, ha kell kéket is tudunk állítani, repüljünk 1-üt, tegyek meg az első lépéseket, érezzük jól magunkat és tűzzünk minél több skalpot a műszerfalra. Ha csupán érdeklődnél akkor is gyere fel ts-re, ha éppen lógsz csak a levegőben gyere fel ts-re, mindegy mit csinálsz, gyere fel ts-re 😀

Public Enemy TS

onyx.voic.in:7920

Reklámok