július 27

A Törzsszövetség – Kalandozások

KALANDOZÁSOK ÚJRATÖLTVE

magyar-vandor

IX-X. század: a magyarság törzsekre tagolva él, mindenki a saját területén, saját törvényei szerint, néhányan elszigetelve. Az egyetlen összetartó kapocs a testvériségtudat ereje, amit egyetlen vezér hangja sem múlhat felül, vagy rombolhat le. A hosszú közös múlt sok sérelmet halmoz fel, ami békében elmélyülhet, ellenségeskedésbe fordulhat, de háborúban csak egy ellenség van – az, aki szablyával rohan felénk (vagy előlünk). Egy hadjáraton együtt rohamozom meg az ellenség sorait egy olyan emberrel, akit békeidőben bunkósbottal kergetnék végig a mezőn. Mit lehet tenni a békéért? Induljunk harcba.
Ha csak a hadjárat alatt nem esnek egymás torkának a harcosok, akkor tegyünk róla, hogy mindig legyen hadjárat. Végigvágtázunk a világon, harcolunk és fosztogatunk, és ha a feldühödött népek utánunk rohannak, akkor a jól ismert, ősi magyar harcmodor szerint… align nap, mwd be, majd nyilakkal/rakétákkal hátra arc és mészárlás. 🙂

A SAGITTIS HUNGARORUM LIBERA NOS DOMINE

Hol van Magyarország? Ott, ahonnan a magyarok néha kijönnek öldökölni. Teljesen mindegy, hogy hány törzs hány kilométer (fényév) távolságra él egymástól, amíg képesek összeverődni egy hadseregbe, és megmutatni, hogy nem ajánlott felhergelni őket. A honfoglalás után a bizánci krónikák óva intettek, hogy „ha egy magyart holtan látsz a földön, akkor is messze kerüld el, mert ha egy leheletnyi élet van benne, akkor még meg fog ölni”. Amíg így ítélnek meg, és mi is továbbvisszük a magyar virtust, addig bárhová mehetünk, meg tudjuk vetni a lábunkat. Nem közös föld kell, hanem közös cél.

SÁTORBAN SZÜLETIK, LOVON HAL MEG

Mi a közös cél? A jókedvű vérengzés. Ehhez szerencsére rengeteg lehetőséget biztosítanak a világ népei. A jó nomád soha nincs helyhez kötve, ezért érdemes lehet kinevezni egy rendszert helyőrségnek, ahol mindenki tart különféle hajókat és egy jump clone-t, hogy egy pillanat alatt csatarendbe állhasson a csodaflotta. A hadjárat végeztével pedig mindenki visszamegy a saját kis földjére és teszi amit jónak lát.

A könnyűlovas ceptor gangen túl könnyen szóba jöhet még

  •  a zsákmányszerző kalózhadjárat (HS gank, ahogy arról már volt is szó),
  • a nehézgyalogos pusztító roham (WH gank),
  • vagy a váratlan rajtaütések sorozata (covert drop).

hun03

Az ALMOST COALITION erejét nem szabad alábecsülni!

Reklámok