A Szindikátus földjén – Project JQV5-9

Többen kérdezték, érdeklődtek hogy mi is lesz ez a kezdeményezés célja amit útnak indítottunk. Hát most jelentem ki forrt a dolog, tudunk célokat felmutatni amik remélhetőleg vonzóak lesznek egy bizonyos játékos réteg számára. Megpróbáltunk olyan elfogadható kompromisszumot kötni ami megfelelhet mindenfajta cégből érkezett embernek és azok igényeinek. Tehát az új leendő lakhelyünk Syndicate-ben található az JQV5-9  konstellációban. Tervben szerepel hogy 1-2 hónapon belül saját szövetségben tömörülnének az emberek ha persze a létszám megköveteli. Gyakorlatilag a környékre csak be kellene költözni, jóformán a random neutokon kívül nem lakik ott senki.JQV5-9

Ishukone Corporation -hez van 2 db lv4 Security + lv4 Mining  agent, még a Intaki Space Police-hez is van egy lv4 Security ügynök. Lehet szimultán farmolni őket, standing ütközés nagyon nem áll fent, mind kettő céghez jól lehet váltani az LP-t kb 1500/2000 ISK/LP arányban.Továbbá a home rendszerben jég belt is található, NPC 0.0 rendszerhez lévén akárhol bukkanhatsz faction /officer spawnra. Minden lehetőséged megvan a pénz szerzésre, sőt még el is tudod pvp-zni a közelben a megszerzett javaidat.

Syndicate-t jó részt a kis entitások otthona , így lehetőség nyílik a blob mentes pvp-re. Rendszeresen járunk M2-CF1-be elég nagy átjáróház ahoz hogy mindig meglegyen a napi kill mennyiség, illetve a pipe-ot is lehet kempelni IIRH-G-ben. Nagyobb hajókkal is elképzelhető a pvp, rengeteg kis létszámú T1 cruiser fleet mászkál a környéken. Minden körülmény adott hogy jól érezzük magunkat, teljesen kezdő barát a terület, aki ki szeretné magát próbálni 0.0ban vagy csak szeretne egy kis változatosságot nyugodtan érdeklődjön nálunk.

A szállítás változatlanul tudjuk majd bonyolítani Jitá-ról csak a végállomás fog változni 98Q-8O-ra.

Tehát az  új HQ-ba: 98Q-8O V – Moon 4 – Ishukone Corporation Factory 

Norhell

Reklámok