szeptember 01

Letöltés címke

Tapasztalatok az idei AT-ról.

Üdv!

Gondoltam leírom a tapasztalataimat az idei bajnokságról. Kezdjük ott, hogy a nulli szétesése hazudnék, ha  nem hagyott volna nyomot a csapat teljesítményén. Nyilván mi ezt már hónapokkal ezelőtt tudtuk.  EVE-ből kilábaló emberek is voltak velünk akiket már ez sem érdekelt nem csak a játék sajnos. Ettől függetlenül megtettük amit lehetett, ahhoz képest, hogy véleményem szerint 60%-os lehetett a csapat teljesítménye tavalyhoz képest, egész jól beleláttunk dolgokba.

Maga a bajnokság a módosítások miatt az eddigi legkeményebb volt pilóta skill ügyileg mint valaha. Sajnos azok a pilóták akik az eddigi években mondjuk átlagosan repültek idén nem érték el a szintet. Ez nem a pilóták visszafejlődése félreértés ne essék, mindössze a szükséges skill, önállóság és taktikai érzet annyit fejlődött, hogy hatalmas különbségek alakultak ki egyes pilóták között.

A közvetítéseken is látszott, hogy minden meccs tovább tartott. Ez jó is és rossz is véleményem szerint, mert amikor sok mecset kell egymás után játszani akaratlanul is kifárad az ember. Nem könnyű.  Ami nagyon lényeges itt, hogy amennyiben marad ez a tendencia a pilóták minőségét illetően sajnos el kell fogadni a tényt, hogy ez már így nem fog menni senkinek és amennyiben a szövetségek nem tesznek azért, hogy a minőségi pilótákat gyűjtögessék akkor bizony megint hydra/camel várható jövőre is a döntőben.

Magáról a saját meccseinkről nem nyilatkoznék mert a győzelmeink egyszerűek voltak a PL meg jobban kezelte a hajóit és a setupját. Az exodus meg utolsó mákos jemmel két másodperces győzelmet arattak.  Pfujj jemmer 🙂

 

Nem tudom még hogyan és miként, de biztosan változni fog a csapatok hozzáállása a hydra/camel házi döntő után.  A hatékonyság megköveteli az együttműködést másokkal nyilvánvalóan. Lehet tartogatni magunknak dolgokat, de fölösleges. Mostanra már egymástól független csapatok is képesek azokat a setupokat összeállítani amiket a profik, a különbség mindig a hogyan repüli lesz. Tavaly a top8 lehetett az akik már elején látványosan felismerték az az évi tutit. Idén ez a szám megduplázódott. Természetesen ez nem elég a győzelemhez, láttunk olyan meccset ahol a rutin legyőzte az elméleti tudást (például: Hard Knocks vs Godfathers). Ettől függetlenül a mezőny bizony keményedett ismét és keményedni is fog.

Pontosan ezért majd nagyon szeretnék egy ügyesebb magyar játékosokból álló csoportot összehozni cégtől függetlenül akiket esetleg érdekel az AT-n való szereplés, hogy növeljük az esélyeinket és természetesen aki akarja kipróbálhatja magát a dologban. A részleteket még nem tudom, de világossá vált, hogy a fejlődés fenn tartásához nem elég az ami van.

o7

Reklámok