szeptember 03

Letöltés címke

Nagy magyar “valami ” korai vége

Most lehet mondani hogy megmondtam… bár ne így történt volna ez az egész. Nem rage-post mielőtt billentyűzetet ragadtam volna aludtam egyet a témára, hátha meglátok olyasmit amit elkeseredésemben mellőztem volna. De nem igazán így történt, maradt minden a hideg nyers valójában.

A kezdet szép volt, reményeket keltett bennem hogy akár jó irányban is elsülhet a dolog. Rengeteg cégből érkeztek emberek pvp-ztünk jól éreztünk magunkat. Viszonylag sikeresnek mondható is volt a fleetek többsége, célpont is akadt a környéken. De aztán elkezdett a nép fogyni, ezzel semmi gond nincs ,újdonság voltunk, kipróbáltak minket és ennyi, tovább nem igazán tartottak ránk igényt. De azért mégis kialakult egy  maroknyi olyan társaság akik rendszeresen jártak hozzánk, akár fleeten kívül is és még talán le is költöztek hozzánk 0.0-ba. De aztán a napokban történt egy olyan ominózus incidens ami elég szépen pecsétet nyomott az általunk elért eredményekre. Mondhatjuk hogy az amit eddig építettünk az egy csapásra szerteszét foszlott… de miért is?

 

wh

 

A új magyar játékosok többsége valamilyen formába kötődik a HIC-hez, az az a Hungarian Incursion Communityhez. A pajzs nevű cég a HIC C5-ös WH cége. A fleetjeink létszámában is erősen domináltak a pilótáik, sőt a rendszeresen járók közt is nagyon sok HIC-es volt. Most az az eset áll fent hogy a HIC-sek nem hajlandóak fleetelni semmilyen körülmények között a PWN és esetleg az FGC-s srácokkal sem, valami ilyesmi ugye régebben is volt ??? Tehát nekünk választani kellene hogy ki nem jöhet a fleetbe hogy tovább működjön a dolog..én pedig ezt nem a szeretném. A részletes beszámolót valószínűleg leírja valamelyik érintett fél, én nem akarok badarságot írni nem voltam ott, én csak a ránk eső következményekről tudok beszámolni.

Illúzió volt?

Továbbiakban nem rendezenk nyílt opokat, mert immár teljesen feleslegessé vált, talán eddig is az volt. Bár azért jó pár élménnyel lettünk gazdagabbak amit nem vehet el tőlünk senki és semmi. A Public Enemy. folytatja tovább a működést Syndicate-ben mint önálló cég. Aki velünk szeretne élni az továbbra is megteheti akár cégen belül és kívül is, a TS is nyitva áll előttetek ha éppen unatkoznátok. Hogy mi lesz a továbbiakban velünk-?- A fene se tudja, lehet 6 év alatt először szüneteltetni fogom a játékot, vagy csak kitalálok megint valami lehetetlennek ígérkező vállalkozást.

A hungarian chat-ről és a mailing list-ről is kiléphettek, további információt nem fogok ott közölni így nem igazán van értelme bent lenni.

 

Norhell

Reklámok