szeptember 04

ANCIENT COUNCIL UPDATE 2015.09.04

Az AN-C esete Kate Uptonnal és Kocsmáros Rozival

https://i0.wp.com/www.kepfeltoltes.hu/150904/ac-banner_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hahó mindenki! Az egyetlen csak magyarokból álló Gallente FW corp az Ancient Council visszatért és kivont karddal kelt ki a Caldarik és az Ammarok elnyomása ellen. Vagyis a cég a PWN-ből kiválva visszatért Kedama környékére és narancs caldaristákat öldösve keseríti meg a kapitalisták életét.

Mint tudjátok az AN-C az elsők között volt, amelyik csatlakozott a Mermalior által életre hívott új magyar alliance-hoz. Miért? Az ok egyszerű, új élmények, új játékstílus, tengernyi killmail és hatalmas röhögések, új barátságok, mindaz amiért érdemes ezt a játékot játszani. Felejthetetlen hónapokat töltöttünk 0.0-ban. Rengeteget tanultunk a nálunk tapasztaltabb pilótáktól, és megtapasztalhattuk milyen az amikor egy 30 fős fleet kb. 5 perc alatt összeáll és vérben forgó szemekkel ugrik a prédára. Azt gondolom low sec patkányokként hamar beleszoktunk a 0.0-ás életbe és helyt álltunk a nagyobb fleet harcokban is, ha pedig úgy hozta a sors, akkor solo-ban is szépen teljesítettünk.

Mégis váltottunk és visszajöttünk FW-be. Most biztosan azt találgatjátok, hogy miért? Hát először kezdjük azzal amiben tévedtek:

1, Merma nem istenkomplexusos Napóleon, nem azért léptünk

2, Nem voltak teljesíthetetlen setupok, sőt alig volt ilyen, ha volt az lazán megvolt

3, Volt ISK dögivel, nem kellett tejelni a területért, annyit rattoltunk amennyit nem szégyelltünk (igazából csak szartunk rá)

4, Volt fleet mindig, még WH op is ha jól látom 😛

5, Bár kis cég voltunk, ezt sosem éreztették velünk, kikérték a véleményünk, ha kellett adtunk lóvét, de mindig meg volt indokolva rendesen, szóval semmi lehúzás

6, nagyon türelmes volt mindenki, jól elmagyarázták, hogy mikor mit kell csinálni, ebből sokat tanultunk, szóval köszi srácok

Most biztosan azt kérdezitek, hogy ha minden ilyen jó volt akkor meg miért mentünk vissza? itt utalnék a címre…hiába Kate Upton a barátnőd ha te a Kocsmáros Roziba vagy szerelmes akkor mindig visszacsábulsz egy nagyfröccsre. Egyszerűen arról van szó, hogy valami miatt mindig visszacsábultunk low sec-be és fregis op-okon vagy neut campeken aprítottuk a népet. Így végül, bár nem volt könnyű úgy döntöttünk, hogy irány low sec és a gall fw.

Mermáékkal ezt teljesen jól meg tudtuk beszélni, alapból arról volt szó, hogy maradunk amíg akarunk, és mi eddig maradtunk. Az elválás zökkenőmentes volt. Sőt a kéket megtartottuk, a stationon dokkolhatunk, ha wh nyílik látjuk és lenézhetünk, ha pedig körbe hordozzák a véres kardot akkor az AN-C pilótái teljes tűzerejükkel támogatják továbbra is a PWN-t. Mert ez nem a politikáról, ez az emberekről szól.

FIGYELEM!!! TOBORZÁS!!!

Szóval ha érdekel az fw, tudsz legalább egy fregit repülni és nem félsz elbukni, néha van kedved 0.0-ban rosszalkodni, a PWN-el együtt repülni és kapitális killeket csinálni, illetve szeretnél velünk repülni akkor játékon belül keresd Eren Dante és Csaba Hekki CEO-kat.

killboardunkat itt találjátok, nem árulunk zsákbamacskát:

https://zkillboard.com/corporation/98307010/

Reklámok