szeptember 25

Letöltés címke

Syndicate- we have a plan !

Üdvözlet mindenkinek, kicsit szokatlan az időzítés tudom , az FGC-s srácok pár nappal beelőztek minket a “nagy” bejelentéssel. Igen mi is Alliance-t csinálunk, manapság gombamód szaporodnak az ilyenek, főleg a magyarok. 1-2 hétre tehető az az időpont amikor már pixel-ben mérhető lesz ez a szövetség a játékon belül, a nevét egyenlőre még homály fedi.  A terveket már régóta gyúrjuk, mert nekünk ilyen is van, lássuk hát kicsit bővebben…

Pro

A szövetség berendezkedése és a környezete inkább hasonlít egy commonity-re, bárki számára elérhető cégtől és alliance-től függetlenül. Fel fogjuk venni a kapcsolatot minden nagyobb entitással a standing-ek beállítása miatt, így aki úgy érzi hogy hosszabb vagy rövidebb időre velünk  szeretne élni meg fogja tenni mindenféle hátrány nélkül.  Az eseményekről tudomást tud szerezni, semmi sem lesz titok számára. Az eszme ami a Hungarian Federation nevet viseli továbbra is működni fog.

Contra

Minden olyan kiváltságot megtudunk szinte adni amit egy 0.0 sov alliance, kivéve az apadhatatlan anomália mezők. Ilyenekkel nem tudunk szolgálni most sem és valószínűleg később sem. Hatalmas flotta csaták sem várhatóak, de ez persze a létszámtól függ amit el tudunk érni és na persze kinek mi a hatalmas “jelentése”

Pocket map

A kettős konstelláció hátsó felében lakunk jelenleg, 98q-80-ban pontosan. Ennek több fajta oka volt, nem ismertük az itt lakókat, sem a környéket így a legrosszabbtól tartva eldugott helyen rendezkedtünk be. Félelmeink alaptalanok voltak, a helyiek vagy békés bányászgatók vagy kis létszámú pvp-sek voltak, gyakorlatilag ez a 2 konstelláció közelebb áll a lakatlan zónához mint a lakotthoz, persze érkezésünk előtt így volt 😛

A célunk nem kevesebb mint a két konstelláció TOTÁLIS uralma, ez alatt értem az értékesebb holdak megszerzését a bejövő és kimenő forgalom folyamatos szűrét. Magyarul egy olyan zóna létrehozása amibe belépsz jobb ha felhagysz minden reménnyel ha nem vagy kék 😛 De nyilván kezdetben a hátsó traktussal is megelégszünk, ezek a tervek mind a létszám függvényében  változnak.

ISK csinálás

Az anyagi jólét magával hozza a pvp-hez való kedvet és elszántságot. A PVP elkerülhetetlen aspektusa a játéknak!

Mint láthatjátok a képet elég érdekes adottságokkal rendelkeznek a rendszerek, 2 high sec faction-höz is tudtok agentezni, persze 0.0-ás LP hozammal. Még ráadásként a Syndicete-hez is lehet küldetésezni, ami kifejezetten kellemes lp/isk hozammal kecsegtet. Kifejezetten kezdőbarát a terep, ha ismerkedsz a 0.0-val akkor keresve sem találsz jobbat,valószínűleg találni fogsz számodra elérhető ügynököt ahol tudsz pénzt csinálni.

Továbbá lehet beltezni,maketolni, jeget, kavicsot fúrni és ,ég megannyi klisés dolgot amit nem szeretnék felsorolni. Hjah igen itt is jöhet Officer és faction spawn..ez fontos !

 

Miért is éri meg majd az allihoz tartozni? – Szövetség szintű bolygóművelés

Sokat tanakodtunk hogy mi legyen a Poco-k sorsa, ma nap reggelén jött a szikra. Kiterjesztjük szövetségi programmá, a kitermelt nyersanyagok az executor cégben landolnak amit pénzé fogunk tenni. Heti minimális ráfordított idővel egy kis pénzt lehet összeharácsolni, sokaknak ezért nem is füllik hozzá a foga. De ez itt máshogy lesz, a sok kicsi igen is sokra fog menni nálunk.

Ebből az összegből fogjuk finanszírozni a mindenkinek Carrrier-t nevű programunkat, aki teljesíti a feltételeket, vezetési és modul használati dolgokat az igényelhet carriert a szövetségtől. Így mindenki jól jár, lesz standard shieldcat flottánk, tudnak az emberek maguknak szállítani és nem kell pénzt költeniük carrirekre. Terveink szerint az esetleges capital lossokat is ebből fogjuk finanszírozni, nem csak egyszeri alkalommal vehető igénybe ez a szolgáltatás.

A carriereket helyben vennénk, úgy hogy az eladónak is megérje. A keresletet létrehozzuk, valószínűleg a kínálat is idővel meg fog jelenni a piacon. Ezen az alapon  a mindenkinek Dreadnought project is kivitelezhető lenne idővel.

Akinek felkeltettük az érdeklődését az bátran érdeklődjön nálunk, mint mondtam semmi sem szabhat gátat annak hogy részese legyél ennek a projectnek!

in-game: Hungarian Federation

ts: onyx.voic.in:7920

Reklámok