október 06

Letöltés címke

True Faces Hungary – Bemutatkozás

Kicsit talán messzire megyek vissza az időben, amikor a cég bemutatását elkezdem. A True Faces Hungary név 2008 óta létezik űrhajós játékokban, a legelső ilyen nevű klánra vagyok személy szerint a legbüszkébb, hiszen reménytelen vállalkozásként hoztuk létre páran, nagyon kicsiként indultunk, de kitartásunknak és összetartásunknak hála, jelentős sikereket értünk el vele, a játékból való távozásom után pedig az utódom tovább vitte a csapatot, ami a mai napig is létezik, és most is jelentős erőt képvisel abban a játékban. Hogy ez miért érdekes?  Azért, mert a hozzáállás, és felfogás ezúttal is ugyanaz, most is valami hasonló van készülőben.

Bevallom, EVE-et sokkal jobban féltem és tiszteltem, mint a korábbi játékokat, amikben megfordultam, eleinte álmodni se mertem arról, hogy valaha is létrejön itt is egy ilyen nevű cég, de most hogy elindult, úgy érzem, mintha 2008 óta mindvégig erre készültem volna.

EVE-ben se ez az első cég, amit elindítottam. A lassan 2 éves múltra visszatekintő Temporary Founded Hideout már bemutatkozott az EVE-offline-on. Arról is beszámoltunk, hogy a highsec sajátosságai miatt 2015 tavaszán, részben kényszerből, átalakultunk koalícióvá, és több kisebb céget hoztunk létre, ami viszont új lehetőségeket teremtett a közösség továbbfejlesztésére.

A True Faces Hungary is a TFH Koalíció része, de ennek a cégnek az előkészítése hamarabb, már 2014 szeptemberében elkezdődött. Ekkor merült fel ugyanis az igény a rendszeres PVP-re, és egy HS-en kívüli játéklehetőségre, a saját közösségünkön belül. Mivel a költözéshez semmink nem volt meg akkoriban, egy azonnali költözés a rituális öngyilkosságokat is megszégyenítő vereséggel végződött volna. Az egy év gyűjtögetés és felkészülés egyáltalán nem bizonyult túl hosszú időnek, viszont ezalatt sikerült elérnünk, hogy a logisztikában már az első naptól önálló lábra állhassunk, és soha ne szoruljunk senki segítségére költözésben, szállításban. A tagságnak is bőven volt ideje felkészülni a nullás életre, skilleket tanulni, illetve közösen PVP-t gyakorolni, ami egy highsec kiképző cég egészen fiatal pilótáinál egyáltalán nem hátrány az éles bevetés előtt. (Temporary Founded Hideout is recruiting, kezdők welcome)

Végül eljött az indulásra kitűzött dátum, amikor is hosszas előkészítő tárgyalások után apró ámde lelkes cégünk felvételt nyert a Mordus Angels alliance-be, akikkel Pure Blind NPC konstellációjából kiindulva, az Imperium (korábban CFC), vagyis a Goonswarm Federation és társai ellen folytatunk gerillaháborút napról napra.

Az elképesztő túlerő ellenére is igen figyelemreméltó killboard, a napi 6-8 PVP roaming fleet (EU és US időzónában, magyar idő szerint délutántól hajnalig, szinte folyamatosan), és az NPC nulsecben jelenleg elérhető legjobb isk/LP értékű Mordus Legion Command agentek garantálják, hogy aki hozzánk csatlakozik, egy percig se fog unatkozni. Cégünk teljesen magyar nyelvű, így az alliance angol nyelven zajló mindennapi kommunikációjában, és nemzetközi fleetjeiben való eligazodáshoz azok is kellő segítséget kaphatnak – „I need a tolmács” jeligével – akiknek az angol még nem a második anyanyelvük. Aki pedig a PVP-t nem tudja még a kisujjából kirázni, ugyancsak magyarul kaphat segítséget fleetek közben, a saját TS-ünkön.

True Faces Hungary is recruiting.

Ha ránk néztek a játékban, láthatjátok, hogy a cégre használt apró jelző egyáltalán nem túlzás, legalábbis ami a létszámot és a karakterek átlag életkorát illeti. Emiatt jelenleg az alli-ra támaszkodva tudunk csak aktivitást felmutatni, a cég önmagában még nem ütőképes, de folyamatosan azon vagyunk, hogy ez megváltozzon. Minden esetre amíg a létszámunkat nem sikerül feljebb tornászni, nem nagyon akarunk vérszegény céges opokkal erőlködni, hiszen az alli igen megbízhatóan és folyamatosan szállítja nekünk a kiváló PVP contentet.

Azt ne kérdezzétek, hogy a goonok, akik a MOA-nál sokkal nagyobb allikkal úgy játszanak, mint macska az egérrel – volt szerencsém átélni párszor Nulli Secundában, mondom ezt úgy, hogy imádtam ott lenni – miért nem tudnak egy ilyen kis csapatot csak úgy megfojtani, de nemrég még a saját revenantjukat is kilőtték benne egy MOA kém alttal, és még az se javította fel a CFC-MOA killboard számukra csapnivaló statisztikáit. Az sem titok, hogy mindezt a MOA nem úgy érte el, hogy szemből nekiszaladt a darázsfészeknek. A goonok létszáma nem csak előnyük, hanem gyengéjük is, ha a fleet amit a goonok kiállítanak ellenünk, nem alkalmas egy jó ütközetre, a háttér területeiken mindig van hová menni kellemetlenkedni. Úgy általában, a goonoknál mindig van hová menni kellemetlenkedni.

Amit tehát ajánlani tudunk a hozzánk jelentkezőknek, az a Mordus Angels minden szolgáltatása, magyar nyelvű segítséggel, fleet PVP és nulsec élet oktatással, saját HS-nulsec logisztikával, egyszerű hozzáférés a Mordus Legion Command agentekhez, és folyamatos alliance PVP opok SRP-vel, goon könnyekkel, és hulla hegyekkel.

Ami a belépés előfeltétele, a MOA részéről 10millió SP combat skillekben, részünkről pedig ehhez annyi kiegészítés, hogy ezen belül legyen meg minimum egy tetszőleges interceptor és bomber vezetése (T2 fegyverzet erősen ajánlott), és a nyilvánvaló harci skilleken túl lehetőleg a tökéletes engineering, és jó navigation skillek se maradjanak ki (advanced weapon upgrades 5 nélkül nem minden fit fog kijönni, evasive manouvering 5 nélkül halott vagy). PVP tapasztalat nem előfeltétel, ami hiányzik, azt nálunk hamar megtanulod. Kezdőbarát hozzáállásunk ellenére tapasztalt pilótákat is keresünk. Ha szeretnél éjjel-nappal goonokra lövöldözni, vagy Mordus hajókkal seftelni Jitán, de eddig nem volt egy ismerős társaság Pure Blind-ban, akkor bátran keress meg minket!

További információkért keresd fel koalíciós honlapunkat, ha pedig bármilyen kérdésed van, keress meg in-game (privátban vagy levélben), és minden kérdésedre választ adok:

Üdvözlettel és tisztelettel: Peter Ska

Utóirat: a True Faces Hungary hivatalos ellenség felismerő táblázata (mert nem minden rossz, ami csíkos):

goon

Reklámok