november 11

Egy -cenzúrázva- vége – The Public Enemy.

Gondolom tanakodtatok hogy mi is történt velünk az elmúlt 1-2 hétben, a sok sürgés forgásnak meglett a kézzel fogható eredménye így hát elérkezett az ideje hogy eloszlassam a találgatásokat egy időre.

Egy -cenzúrázva- vége, és egy új kezdete!

Syndicate-be nagy tervekkel érkeztünk meg hónapokkal ezelőtt, így vissza tekintve nagyon sok  olyan dolgot el tudtunk érni amire akkor gondolni sem tudtunk. Sok-sok cégből verődött össze a kis csapatunk, a helyi urak figyelmét is felkeltettük, így hát gyorsan körbe is kékeltek ellenünk 🙂 Minden esetre sikeresnek mondható ez az időszak, sokat nevettünk, sokat lőttünk, néha sokat is buktunk, de ez evvel jár mivel mindenki csak gyakorolta az új pozícióját. Nem volt bejáratott FC, abból kellett boldogulni amink volt és szerintem ez sikerült is. Ami tőlünk telt azt beletettük a dologba.

De mint mindennek, ennek is vége lesz egyszer, most sem történt másként. A társaság szét széledt, nem jutottunk közös nevezőre a cégek vezetőivel, mindenki a saját kis dombján szeretett volna kapargatni. Így hát  úgy láttam hogy mi nem így fogunk tenni, lemondunk a saját szövetségről és kompromisszumokat kötve beállunk egy ‘új’ magyar szövetség sorai közé. Lehet őrültségnek hangzik, de én még mindig hiszek egy jól működő magyar szövetségben így hát nem voltam rest hogy az FGC-nek adjak egy esélyt és megpróbáljunk valami -maradandót- csinálni. Az már sokszor kiderült hogy a saját közösségében érzi magát jobban az ember   és  nem pedig egy nemzetközi szövetségben.  Talán így elindítunk egy olyan folyamatot amire vártak eddig a pilóták…

A Federation így egy picit zártabb keretek közé szorult mint amiben eddig volt, de így sem lehetetlen velünk játszani. Tagfelvételben eléggé nyitottak vagyunk, tapasztalt és kevésbé gyakorlott pilótákat is hajlandóak vagyunk felvenni, és saját képünkre formálni 🙂 Nyílt opok gyakorisága persze számottevően csökkenni fog a standing problémák miatt, de megpróbálok majd megoldást találni rá valamilyen úton-módon.  Most az a rész mellőzöm hogy mit nyújtunk és egyebek, nem akarok valótlant állítani , majd mások megteszik helyettem 😛 Azoknak ajánlom a céget akik szeretnének egy új dologban részt venni, egy új cég felemelkedésében vagy éppenséggel bukásában, mert ez is előfordulhat. Továbbá azoknak akik mégis egy aktív magyar alliban szeretnének játszani, de a régi előítéletek miatt nem szeretnének FGC-sek lenni, igen ilyen is van.

Így hát aki meg akar találni minket az a szokásos mediákon keresztül megteheti! Syndicate-től pár emlékezetes killmail-el búcsúzunk..

Norhell

The public Enemy. CEO és rotációs kapa

Reklámok