január 28

Új capital hajóosztály – FAX-

Sziasztok!

Már jó ideje hallottunk róla, hogy a CCP tervei szerint elveszik a carrierektől a remote modulok használatát(illetve a remote modulokra vonatkozó bónuszokat), valamint a Triage modul fittelhetőségének lehetőségét.

A remote feladatokat egy teljesen új, hajóosztály veszi át, nevezetesen a Force Auxiliari (továbbiakban: FAX) Ezek a hajók fognak tudni triage modult használni valamint ezek a hajók fognak bónuszokat kapni a remote modulokra. Mind a négy faj kap egy FAX-ot, vélhetően a fajonkénti fajspecifikus bónuszokkal.

Az alábbi videó a Duality szerverről származik, ahol megjelenik mint a négy új hajómodell, nevezetesen és a videó sorrendjében:

  • Amarr “Apostle”
  • Caldari “Minokawa”
  • Minmatar “Lif”
  • Gallente “Ninazu” 

 

Amikor először láttam a videót, akkor vártam, hogy mikor fognak ezekből az új állomás modellekből kidokkolni végre az új FAX-ok……… aztán rájöttem hogy ezek nem új állomások, hanem ezek az új hajómodellek!!  (ÁÁÁ!)

Vertikális építésűek a modellek, véleményem szerint az látszik, rajtuk hogy a CCP grafikusai helyett a takarítónők rakták össze őket egytől egyig………elég rondák és gyenge a színvonal…. A gallente talán valamennyire elfogadható, de az is csak azért, mert kicsit elnyújtották a Moros és a Myrmidon modelljének keverékét, legalább valamennyire hajószerűnek tűnik…..   Persze ízlések és pofonok, biztos ha órákat kell majd bennük ülnöm, végül megszeretem őket, de egyelőre az ellenérzések erősebbek bennem.

Nektek mi a véleményetek?

 

Forrás:

http://evenews24.com/2016/01/27/video-force-auxiliaries/

 

 

 

Reklámok