február 09

Force Auxiliary és SP visszatérítés

Sziasztok!

A mai patch-el a CCP elkezdi teríteni a piacot az új Force Auxiliary hajóoosztályhoz szükséges négy, fajspecifikus skillkönyvvel, valamint  két új fighter skillel:

  • Light Fighter Squadrons
  • Support Fighter Squadrons

FIGYELEM!

Akinek a Citadell kiegészítő eljövetelekor (valamikor tavasszal) a fejében van valamilyen:

Fajspec Carrier skill+tactical reconfiguration+Fajspec Force Auxiliary skill

Azok a Citadell kiegészítő utáni belogoláskor SZABADON ELOSZTHATÓ SKILLPONTKÉNT  megkapják az eddig a Carrier skillbe ölt skillpontjaikat (level 0 lesz a fajspec Carrier skilled ezzel párhuzamosan) Akinek több fajspec Carrier és több fajspec FAX skillje van, az minden fajspec Carrier skilljét újraoszthatja majd.  

Tehát nem ingyen skillpont,  de lehetőség azoknak, akik “csak” a triage miatt tanulták ki a Carriert, hogy amennyiben nem érdekli őket a jövőben ez a hajóosztály, akkor szabadon eloszthassák az ebbe ölt skillpontjaikat.

A két új Fighter skill, valamint a visszaosztás lehetőségének hiánya a Fighter skillnél azt feltételezi, hogy a mostani fighterek és a hozzájuk kapcsolódó skill majd átalakulnak Heavy fighter squadronná, ezért nem jár majd “kárpótlás”

Azok a pilóták, akiknek a fejében lesz mindhárom skill, (Carrier,Triage, FAX) és a patch után az űrben logolnak majd be (Pl: szuper pilóták akiknek be vannak téve a skillek) tudnak majd warpolni, jumpolni, a Carrierek dokkolni, azonban mivel level level 0 lesz a Carrier skilljük, ezáltal nem kapják meg az adott hajóra jellemző bónuszokat.

Szerintem érdemesebb visszatolni majd a Carrierbe a skillt és inkább szimplán kitanulni a FAX skilleket, csak jó lesz majd még valamire a Carrier alapon, de mindenki szabadon eldöntheti, hogy neki mi a jó.

Elég komoly félelmeim vannak az új Fighter Squadron rendszerrel kapcsolatban, ha nem lehet majd rendesen anomozni a fighter squadronokkal, akkor kérdés, hogy mire lesz jó egyáltalán a Carrier? 🙂

Nektek mi a véleményetek a dologról?

fax

 

2016.02.10. UPDATE:  A CCP még átgondolja a dolgokat, szóval felejtsétek el, amit fentebb olvastatok! 😀

 

Reklámok