március 18

Letöltés címke

Birodalmi Hírek Következnek – #1

Mostani cikk email-ben érkezett, de valahol elkeveredett az éterben és csak most vettem észre, elnézést kell kérnem tőletek ez miatt. De viszont így is leközlöm mert annyira frappáns és még talán aktuális is, remélem a szerzőnek nem szegi a kedvét ez az aprócska malőr. Várjunk a következő adást… 😀

 

BIRODALMI HÍREK KÖVETKEZNEK

 

Deklein

Maga megszokott nyugodt tempójában éli életét kisebb csetepaték előfordulnak de semmi meghatározó csata nem bontakozott ki az elmúlt időkben.
Bányászaink nagy mennyiségi ércet termelnek amelyből bőveülhet mindenki kis bankszámlája az Imperial Bank nál ahol most kedvezményesen lehet nyitni bankszámlát kedvezményes afk hitelekkel.
Capital hajók száma napról napra növekszik melyet elsősorban helyi ércekből építenének ha nem lenne olcsóbb Jita-n ezzel majdnem támogatva a helyi ipart, de sokan itt adják el, így minden szorgos Birodalmi Polgár hozzájárúl a birodalmi gazdaság lendületben tartásához és erősítéséhez.
Dekleinben minden rózsa illatú és szivárványokkal tartkított.

Következzenek Fade híreink:

Ahogy arról már tudósítottunk előző adásunkban itt folynak harcok az SMA és Pandemic Horde és kis hobbitjaik között.
Bővebben az iwi-sma botrány kibontakozása nem vezetett semmi jóra, a tagság nagy része megunva a korrupciót szebb helyekre látogatott a Birodalomban pontos információink erről nincsenek de az idő minden kérdésünkre felelni fog.
Pandemic Horde büszkén jelentette hogy küldetésük sikerrel járt és bár fair fight-ba nem mentek bele egyszer sem mert az üss és fuss taktikán még évek alatt sem jutottak túl de hát nem véletlen Pathetic Horde a becenevük.Zárásként a harcok mennek tovább de semmi említésre méltó nem történt.

Pure Blind híreink következnek a reklám után kövessenek minket továbbra is!


“Most vehet kedvezményes Birodalmi hitelt az Imperial Bank-ban ha minden vágya hogy kis méheivel beköltözzön ez Titan-ba mi segítünk megvalósítani álmait fáradjon be a körzetéhez közelebbi kirendeltségünkbe és éljen vele amíg az akció tart!”

“Birodalmi propaganda következik: Minden szép és jó dupla SRP-t mindenkinek Éljen a Birodalom!”


Ahogy ígértük reklám után újra itt vagyunk hol máshol mint a Birodalmi Híradó Magyar változatában

Pure Blind

A szokásos MOA aktivitás továbbra is megfigyelhető hatalmas 100 fős Cormorant fleetekben tódulnak havi kétszer valamerre és továbbra is a “fun factor” a lényeg.
Kósza PH csapatok tarkítják az amúgy csendesnek nevezhető régiót amelyre jellemző hogy aki másokkal akar megütközni az ide jöjjön vagy csak ha szadomazó és szereti ha nagyon sokan egyszerre lövik.Többi régió csendes a szokásos életüket folytatják tarkítva néha kisebb rabló hordák száguldozásával.

Egyéb híreink következnek a reklám után tartsanak velünk!


“Megint kiujúlt a az FGC vs PWN vita amelyről most élő valóságshow fog készülni melyet a goonbook.gf is támogat és minden héten vasárnap 18:00 kor közvetít az online tv fül alatt tartsanak velünk és nézzék ahogy 10 évnyi gorombaság felszínre tör!”

“Szereti ha értékei biztonságban vitetheti bárhova a Birodalom egész területén és akár Jita-ra is napi többször olcsón? Akkor lépjen velünk kapcsolatba Birodalmi Szállítók kulcsszó segítségével. Szállítson Most Olcsón!!”


Vale régióban elpusztult egy Pandemic Legion Dread fleet ami a felméréseink szerint pozitív hatással van mindenki közérzetére. De beszéljenek a tények és számok:

http://evf-eve.com/services/brcat/?s=225,226&b=6924685&e=90&t=HMc&r=1

Sajnálatos módon ennyi fért mai adásunkba köszönjük a figyelmet!

Katelo Hakaari

Reklámok