március 19

Letöltés címke

Birodalmi Hírek Következnek – #2

Birodalmi hírek következnek

Deklein

Maga nyugodt megszokott életét élné deklein de NC és a rezesbanda rákezdett a Birodalom szívében csatározni mely megnyilvánult 100+ fős flották képében melyben a Capital osztályú hajóik bevetését sem vetették meg. Erre a Birodalmi vezetés konkrét hírekkel még nem szolgált de mindenki  készenlétben áll, mert sokak örömére “local content” van.
Déli részeken is megszaporodtak a kapu blokádok amiket a Birodalmi Flotta megjelenése önmagában megold. Egyéb rabló hordák továbbra is próbálkoznak a Birodalom szívének támadásával továbbra is csak ideiglenes sikereket elérve.
A birodalmi gazdaság pozitív negyedévet zárt minden birodalmi polgár továbbra is hűen dolgozok azon hogy a következő negyedév még sikeresebb legyen ezzel növelve szövetségeseink elismerését és irigyeink számát. Természetesen most is mint mindig minden Szivárványokkal tarkított!
Birodalmi Flotta hírek következnek a reklám után maradjanak velünk!


“FGC vs JMU után itt az újabb nagy sikerű goonbook.gf által szponzorált műsor FGC vs RAX a két magyar “nagyágyú” összecsap  amely online követhető minden szombaton 18:00 ki ne hagyják!”

“Saját vállalatról álmodik? Szeretne a saját főnöke lenni? Itt a remek alkalom hogy saját Holdfúró és Reakcióztató hálózata legyen mindez csak a Birodalmi Polgárok számár kedvezményesen!”


Reklám után folytatjuk a Birodalmi Flotta híreivel

A Birodalmi Flotta jelentette hogy egy nagyobb csata alakult az elmúlt időben amelynek következtében elvesztették pár rendszer felett az irányítást és kis összegű kár keletkezett, eme pár napos csata alatt összesen 760 milliárd ISK kár keletkezett becsléseink szerint melyben a gaz rabló hordák 213 milliárd ISK veszteséget szenvedtek viszont a Birodalom 512 milliárd ISK és R64 holdat. Az elvesztett hajók száma azonos.
A Birodalmi Flotta szóvívői elmondták hogy eme csetepaté ideiglenes gyengeséget használt ki amely még egyszer nem fordulhat elő a flottával!
Ha mégis megtörténne egy hasonló incidens akkor az ilyesmi előfordul.

A továbbiakban beszámolunk a Birodalom többi régiójának életéről eseményeiről a reklám után!


“Szeretne egy saját Titan-t? Nem tud mit kezdeni a pénzével? Birodalom szerte több hajógyár működik melyek minden igényének megfelelően kialakított Titan-t készítenek akár még exotic dencereket is adnak bónuszként!”


Pure Blind 

Értesüléseink szerint ebben a régióban minden megy a megszokott csendes életében rabló bandák jönnek mennek porladnak szokványosnál nagyobb számban égnek itt el mint eddig de a Birodalmi Flotta mindent kézben tart és természetesen lelkeiket begyűjtik és a párna alatt feláldozzák.
MoA aktivitás csökkent az elmúlt időkben továbbra is csak kis méretű hajókban merészkednek elő zárt SoE rendszereikből.

 Fade

Továbbra is zajlik a gonosz hordák és a Birodalom közti harcok melynek főbb áldozatai a Pandemic Horde de számukra ez a hadjárat egy mérföldkő de hogy ez lefelé vagy felfelé még nem sikerült megfejtenie a “Discovery” analítikusainknak.
Nagyobb harcok előfordultak de semmi változás nem történt a Birodalmi Flotta szóvivői elmondása alapján.

Venal hírek röviden

Ez a régió nagyobb aktivitást mutat a Birodalmi Hírszerző Szolgálat információi szerint most már nem ritka a 20 fős rabló horda megjelenése, egyéb változás itt nem történik.
Birodalom egyéb területein minden a megszokott módon megy rabló hordák jönnek mennek de a Birodalom örök!

Soron kívüli hír következik a Birodalmi Bevándorlási Hivatal statisztikája erős emelkedést mutat a magyar állampolgárok birodalomba való áramlásával kapcsolatban, véletlen vagy netán belső hatások vezetnek ehhez? Legközelebb erről is többet beszélünk!

Köszönjük a figyelmüket híreink továbbra is 10% pontosságot és igazságot vállalnak fel a többi csak FIKCIÓ! ( Vagy mégsem)

Katelo Hakaari

Reklámok