március 23

Letöltés címke

Sisters of EVE – EVE Krónika

Birodalmak fennhatóságán kívül eső peremvidék nem csak kalózoknak és banditáknak ad otthont hanem egy olyan szervezetnek is, amely annak szentelte működését hogy a rászorulóknak nyújtson segítséget. Az EVE Nővérei egy olyan szervezet, amely mindenki által jól ismert. De az EVE Nővérei több mint egy egyszerű segélyszervezet. A létrejöttének célja ennél több a Vallás és a Tudomány furcsa elegyét képviseli mely nagy népszerűségre tett szert a birodalmak társadalmaiban.

A Nővérek eredetileg egy semleges szervezetként jöttek létre a Gallente-Caldari háborúban. Később az Amarr-Jove háborúban és a Minmatar függetlenedési háborúban nyújtott humanitárius munkájuk miatt megalapozták hírnevüket EVE minden világában. A Nővérek bázisai nagy számban, szétszórva megtalálhatóak minden kereskedelmi központ és kereskedelmi útvonal közelében, még a birodalmak határain túl is.

De a nővérek többek mint karitatív szervezet akik segítenek a rászorulóknak. Elkötelezett szakemberek akik a vallási meggyőződésük az EVE kapu köré épül. A Nővérek meggyőződése hogy ez az “Isteni Ereklye” ahogy ők nevezik a kulcs az univerzumhoz és elhatározták hogy feltárják, a céljuk ezzel hogy “Az örök béke nevében Isten gyámsága és irányítása ” alá helyezzék az ismert űrt. Nővérek meggyőződése hogy Isten lakik a kapu túloldalán és a tartománya ahol azok élnek akik hisznek benne és őket nem érheti bántalom. A Nővérek sok követővel rendelkeznek minden birodalomban (néhány Jovian is), és a szervezet nagyrészt a követőik adományaiból tevékenykedik, különböző kereskedelmi tevékenységből és különböző adókból is van bevételük.

Az utóbbi években a Nővérek még módszeresebben próbálják “kinyitni” az Eve kaput és sok különböző tudományos kísérletet hajtottak végre az ügy érdekében. A felbujtó ezekre a tudományos kísérletekre nem más mint az EVE Nővérek Főpapnője, Harna Durado. Azt állítja hogy az Eve kapu tanulmányozása “Isten akarata” elszánta magát hogy minden erőt bevet ezért. A kutatások még tartanak de a Nővérek nem fedtek fel bizonyos dolgokat és kinyilatkoztatásokat, de a több millió EVE Nővérei hívő buzgón imádkozik hogy az áttörés eljöjjön a közel jövőben.

Fordítás: Katelo Hakaari

Forrás

Reklámok