március 24

Letöltés címke

Gurista Kalózok – EVE Krónika

Történelmük

A Gurista kalózokat a Caldari Hadiflotta szeparatista részei alapították meg akik hírhedtek voltak szörnyű cselekedeteikről és kegyetlen razziáikról.

A Gurista Kalózokat egy kegyetlen de műszaki beállítottságú zseni hozta létre a Nyúl. Gurista Kalózok egy professzionális és magasan szervezett külső területeken is működő kalóz szervezet akiknek otthona, Venal. Eltérően más bandáktól és kalózszervezetektől a Guristák a régi módi kalózkodást űzik, de nem riadnak vissza a műtéti pontosságú mélyen Caldari űrben végrehajtott támadásoktól sem, hogy elérjék céljaikat.

Második Caldari-Gallente háború

A Guristák lefizettek több politikust akik az ő érdekeiket képviselték a birodalmi politikában ami számukra praktikus. Egy hadműveletük során, amikor a Caldari invázió volt a címlapokon, ők több betörést hajtottak végre amiről a média elterelte a figyelmet mert ugyan ebben az időkeretben történt mint az invázió.

Sok Gurista kapitány csodálattal adózott a Nyúlnak hogy ennyire precízen elhelyezte a hajóikat és ilyen sikeres csapásokat tudott mérni, de tudta hogy ennek csak félig örülhetnek. A közeljövőben egy érdekes és profitáló időszak köszöntött a Gurista Kalózokra. Annak ellenére hogy a Caldari állam megújult harciassága problémát jelentett számukra, de ezt is a saját javukra tudták fordítani.

Gazdasági hátterük

A Guristák gyakran átveszik az irányítást romokban heverő telepek felett a távoli rendszerekben. Ezekből civil bánya kolóniákat hoznak létre amit megtudnak könnyedén védeni a flottájukkal és egyéb védelmi eszközeikkel. Mindenki megfizet aki árt a kolóniáiknak ami a védelmük alatt áll vagy bármilyen módon árt az üzletüknek legyen akár Kapszulás is.

A Guristak tartják ellenőrzésük alatt a “szürke piac” jelentős részét ami magas csempészárú bejuttatását is jelenti a Caldari Állam területére. Ezzel a legnagyobb csempész bevétellel rendelkeznek a kalóz szervezetek közt, ami sok Caldari céget is érint.

Guristák ezekből tartják fent a kartell flottáját és állomásait, feltételezések szerint érintettek több szigorúan titkos kutatásban, főleg a rakéta tudomány területén.

Ennyit sikerült összeszednem erről a frakcióról az is kicsit zavaros volt így megpróbáltam érthetően lefordítani remélem élvezhető.

Katelo Hakaari

Reklámok