március 24

Letöltés címke

Imperium Defeat – Vale of the Silent

18:30 Eve time Vale of the Silent régió, 2DWM-2 rendszer, Imperium csapatok újra megütköztek a Voltron szövetséggel. A tét nem volt kicsi Get Off My Lawn Supercapital Ship Assembly Array helyezkedett el a rendszerben. 2000 pilóta harcolt ebben a masszív csatában 10% Tidi mellett. Csata végére az Imperium elvesztette az isk és stratégiai harcot. A teljes pusztítás 112.36 Milliárd ISK, ebből 100.98B szenvedett az Imperium.

Voltron elhelyezett két nagy csapásmérő csapatot akik megtámadták a tornyot. Az első csapat, Northern Coalition./The-Culture/baráti armor T3 flotta amit Ajax33 vezetett, kombinálva a TEST bomber flottájával amit az egykori Imperium FC Vily vezetett. A második csapásmérő csapat, a Pandemic Legion/Psychotic Tendencies/baráti Rattlesnake flotta, amit KillahBee vezetett, és kombinált Pandemic Horde armor ECM Scorpion flottával. Jöttek még szövetséges flották a Voltron Koalícióból. És a PL Supercapital fleet is hívásra készen várakozott. Összesen 1150 pilóta hatolt be mélyen az Imperium területére.

Birodalmi erők készültek erre a csatára és egész nap ment a ping. Ez volt az elsődleges cél a torony megvédése. Több százan jöttek és gyűltek össze a flottákban, amely egy Machariel flotta amit Asher Elia vezetett, a Circle-Of-Two Machariel flottája, kiegészítve a Fidelas Constans/Razor Alliance/The Bastion Cerberus flottájával. Számuk csak fele volt a Voltron erőknek összesen 660. A Birodalom általában túlerővel harcol de most fordított esett lett több mint 20 szövetség ellen.

A Voltron flották beértek a rendszerbe mielőtt megérkezett az Impreium csapatok, és kilőtték a cynojammer-t. Ez a stratégiai mozdulat megnyitotta a rendszert a PL heavy DPS Supercapital flotta elött. És rövid idő alatt reinfbe lőtték. Ahogy az idő lejárt, a Voltron csapatok megkezdték a pos lelövését. Voltron köddé foszlatta a pajzsot és mélyen megsebezték a POS páncélzatát amikor megérkeztek az Imperium erői és megállítótták őket.

Kezdetben egyenletesen haladt minden. A masszív DPS a Voltron erők oldalán volt és az Alpha strike elkezdte olvasztani az Imperium erőit. The Bastion/Lawn flotta közel férkőztek, amikor a PL bedobta a készenléti Supercap flottát. Ebben az alkalmatlan pillanatban egy kezdő Birodalmi flottában a micro jump field generator-al kettészakította a flottát, ekkor szükségessé vált az újraszerveződés. A masszív TiDi-ben, a kiwarpolás és újraszerveződve visszatérés tizenhárom percig tartott, ami alatt több mint 100 bombázó a TEST és egyéb szövetségeseik letörölték az Angel csatahajókat. És ekkor a Circle-Of-Two Machariel flottája parancsot kapott az azonnali önmegsemmisítésre, többi Birodalmi erő elhagyta a csatateret mert a torony elveszett.

2DWM-2

2DWM-2b

Eme “kolosszális” vereség, megmutatta az Imperium hogyan károsítható. Miután elpusztúlt az építés alatt álló Titan és 125 Machariel, ez talán egy ébresztő hogy komolyan vegyék a fenyegetést.

Fordította: Katelo Hakaari

Forrás:
Ui.:
Lefordítottam azok számára akik nyelvtudása nem elég a cikk teljes megértéséhez, hogy ők is képben legyenek, esetleges “hibák” előfordulhatnak mert ez gyors fordítás volt és az én angolom sem tökéletes 😀

Reklámok