március 25

Letöltés címke

Angel Cartel – EVE KRÓNIKA

Működési területük Curse régió, manapság az Angel Cartel az egyik legszervezettebb bűnszervezet (Gurista után természetesen), az Angyalok több csoportra vannak osztva amik egy-egy speciális szegmensét működtetik a kartellnek. A szervezetet a Dominations irányítja és a századok során csak gyarapszik a bűnlajstromuk kifosztott hajók elrabolt, megkínzott és megölt emberek ezrei gyarapítja a listát. Az Angel Cartel minden fajból toboroz új tagokat, így nem kötődnek egyetlen birodalomhoz sem. Az Angel Cartel titokban a Jove technológia feltörésén dolgozik az általuk elhagyott területeken amit most az Angyalok leptek el új technológiák megszerzése reményében.

Dominations:

Az Angel Cartel vezető cége. Elég rejtélyesek és ritkán merészkednek messzebb a bázisaiknál. Keveset tudni arról hogy kik a vezetők, ami úgy értendő ,hogy vannak tagjaik minden népből.

Archangels:

Arkangyalok a fő tevékenységet folytatják az Angyal Kartellben, működésük kiterjed az egész régiójukra nincs egy központi bázisuk. Tevékenységük a kalózkodás, csempészet és egyéb rablások.

Guardian Angels:

Az Őrangyalok egyik divíziója az Angyal Kartellnek, ők kizárólag a Serpentis állomásait védik, a Serpentis Corporation fizet a Guardian Angels-nek mert nekik van elég erejük távol tartani a kíváncsi tekinteteket és a DED erőit.

Salvation Angels:

A Megváltás Angyalai nem harci részleg, ők felelősek az állomások karbantartásáért, roncsok begyűjtéséért és a kartell hátrahagyott vagy harcban sérült hajóinak és legénységének megmentéséért.

Reklámok