március 25

Letöltés címke

Sansha Nation – EVE KRÓNIKA

Sansha_Kuvakei                                                     Sansha Kuvakei, Sansha Nemzet vezetője

“Én vagyok a messiás, akivel szembefordultál.
Vadásztál rám és gyermekeimre, és megfogadtad hogy felégeted
a földjeimet, hamuvá teszed az ígéret földjét.

De én visszatértem, és jobban ismerlek téged mint te magadat.
Le fogom győzni a félelmeidet, és átalakítom a húsod… hamuvá”

Sansha megcsinálta a szerencséjét a Caldari-Gallente háborúk idején amikor, cége fegyvert gyártott a Caldari államnak. Ebből a vagyonból vett egy marék csillagrendszert ahol létrehozhatta saját nemzetét. Az emberek mindenhonnan áramlottak a területeire hogy csatlakozzanak Sansha Nemzetéhez, mert vonzotta őket Sansha gazdagsága, hírneve és vonzereje. Megígérte hogy vezetőjükként létrehozza nekik Utópiát.

Sansha látomása Utopiáról nagyon különbözött mint amit az emberek gondoltak. Hamarosan elkezdődtek a civil lakosságba ültetett implantok terjesztése amivel irányított munkásokká változtak “Igaz Rabszolgákká”. Azok akik valamilyen téren képzettek voltak mint katonai, tudományos téren ők olyan implantokat kaptak amivel szabad akaratot kaptak hogy jobban kibontakozzanak ők voltak az “Igaz Polgár”.

Végül ezt megelégelve a négy nagy birodalom: Gallente Föderáció, Caldari Állam, Amarr Birodalom, és a Minmatar Köztársaság egy kombinált támadással legyőzték, amit Politikai, Gazdasági és Etikai okok motiváltak. Egy roncsolódott testet találtak ami egyezett Sansha DNS-ével így halottnak nyilvánították és a nemzetét legyőzetettnek.

Azonban Sansha visszatért a nyilvánosság elé az újjáépített birodalmával ami erősebb volt mint valaha. A legnépszerűbb magyarázat a visszatérésére egy a mélyűrben elhelyezett klónja amibe áthelyezte tudatát amikor a bázisa elpusztult. Majd a féregjáratok megjelenésével elérhetővé vált hogy ezeken keresztül embereket raboljanak el civil kolóniákról. De ezt megfékezték, támadásaikat visszaverték, de ez idő alatt több százezer embert elraboltak. Mai napig a nyilvánosság fél hogy Sansha Nemzete mikor csap le újra.

Sansha Nemzetének 99%-a “Igaz Rabszolga” a maradék százalék az “Igaz Polgár” ők irányítják a birodalom mindennapjait hogy minden működjön. Az “Igaz Rabszolgák” erősen módosítottak és agymosottak, Implantajaik eltávolítása olyan éhséget vált ki bennük amibe belehalnak.

Minden birodalom elítéli Sansha-t de a Gallente Föderáció mélységesen megveti, mert ellenkezik mindennel amiben hisznek.

A technológia amit a Nemzet használ egy nagyon fejlett,  Eonokkal ezelőtt létezett faj használt. Ami még alátámasztja ezt a tényt hogy meghódítottak egy részt a Jove Birodalomból, ami nagy aggodalommal tölti el a többi birodalmat.

Forrás

Reklámok