The Public Enemy. – A macskás Propaganda

 

enemy propaganda

A többség toborzó cikkeit olvasva azt vettem észre hogy nagyon kevés szó esik a cégről, annak működéséről, felépítéséről. A cégek által nyújtott tevékenységek végeláthatatlan felsorolásával nem volt gond, nyilván ezt az olvasó mérlegelni fogja hogy valóságos e az állítás, de általában csak akkor szembesül vele amikor a cég tagja lesz. Ezt próbálom elkerülni az esetünkben,megkísérlek egy átfogó bemutatás írni a cégemről annak életéről, terveiről. Nyilván ez sem fog teljes képet adni rólunk de talán közelebb lesz a valósághoz mint az előttünk íródott toborzóknak. A kapott információ alapján mérlegeljétek és értékeljétek az eddigi teljesítményünket, ha vonzó számotokra a cégünk akkor nincs más dolgotok mint megkeresni minket..

 

Jelenleg a cég a FGCoalition-ben lakik Fountain szívében, ideköltözésünk előtt megfordultunk pár helyen és régióban egyaránt , ez alatt új emberek  csatlakoztak a céghez ami tovább bővítette az amúgy is sokszínű társaságot. Embereink, köztünk jómagam is sok corporation-ben megfordultunk már, sok jót és rosszat tapasztaltunk az évek során, ezt a tudást felhasználva próbáljuk a cégünket egy jól működő és hatékony csapattá kovácsolni. Ami remélhetőleg sikerült is, bár ezt csak te tudod eldönteni“kedves olvasó”, én elfogult vagyok. 😀 Nem kizárt hogy egyes céget ismertető jegyeit hordozzuk magunkon, ez nem a véletlen műve, azért lehetséges  mert az a működő valamit adaptálni tudtuk cégünkbe vagy éppen csaját képünkre formáltuk.

 

A cél

Az idők folyamán voltak próbálkozások olyan cégek létrehozására amik kitűnhettek a többi közül, ez lehet aktivitás, elszántság, puszta játékbeli tudás. Ezeket a cégeket a kevés létszám és az elöregedő pilóták jellemezték, valószínűleg ezt mi sem tudjuk majd elkerülni. De itt el is árultam hogy mi is a cég létezésének a valódi oka. Egy olyan társaság aki a lehetőségére álló időből és anyagból a legtöbbet ki tudja hozni. Van célunk, vagy próbálunk adni magunkat ami hajt előre minket. Ez nem kifejezetten a “High End és az Elite céget  “ foglalja magában hanem az elszántságot és a kihívások keresését ami hiányzik a legtöbb cégben. Ez jelenleg megvan a cégben, remélem a későbbiekben is kitart majd és egyszer mi is a nagy magyar cégek között leszünk emlegetve és nem a létszámra gondoltam.

 

A problémák orvoslása, megelőzése

Minden cégben előfordulnak olyasfajta problémák amik akár a cég vesztét is okozhatják hosszú  és rövid távon egyaránt, ezért kiemelten fontos hogy ezeket időben észleljük vagy már az elején elejét vegyük a bajnak. A szokásos vezetői inaktivitásról már ódákat lehetne zengeni, hány meg hány céget tönkretett ideje előtt. Ha a pozíciót nem tudjuk betölteni és annak feladatait maradéktalanul elvégezni akkor le is kell tudni róla mondani akármilyen tisztségről is legyen szó. Nálunk a megszoknál több director van, így próbáljuk elejét venni az elérhetetlenségnek és a döntésképtelenségnek, aki inaktívvá válik annak helyére másikat nevezünk ki. Továbbá nincsenek zárt ajtós ülések, mindent vállalati szinten vitatunk meg és bírálunk el. Ez nem azt jelenti hogy demokrácia van, közel sem , csupán minden véleményt és ötletet akarunk hallani. Bárkinek motoszkálhat a fejében egy zseniális terv ami megvalósításra vár. Figyelembe kell azt is vennünk , hogy a magyar közösség szinte már teljesen belterjes, legtöbbünk már ismeri egymást  akár régebben repültünk is együtt vagy csak az aszteroida övben kergettük a kereszteket évekkel ezelőtt.. Ezért az ismerősöket régi bajtársakat egyből member státuszba vesszük fel, így nem kell a szokásos szamárlétrát végigjárni újból és újból. Evvel talán a hezitáló ismerősöknek is megadjuk a kellő lökést a váltáshoz vagy az újraaktiváláshoz.

Enemy Banner

 

Corporation Hangár és a terveink

Mindenek előtt szeretném leszögezni hogy nem mi vagyunk a cégért, hanem a cég van értünk. Nem a cég gazdagságáért kell játszanunk hanem azért hogy mindahányan tehetősek legyünk, legyet mit a tejbe aprítani ha szükség van rá. Ezért a céges adó is szinte minimális 2.5%, ez  a szokásos fenntartási költségekre megy el, esetleg a céges hangárba vásárolunk belőle. De mint mondtam az egyén jóléte számít, hiába van nekem egy pimpes Vindicatorom ha a többiek nem tudnak olyanban kidockolni. Ezt szem előtt tartva próbáljuk szervezni programjainkat és szabályainkat.

 

A PVP itemeket amiket tevékenységünk során lövünk és lootolunk azokat szétválogatva, javítva elhelyezzünk a corp hangárban újra felhasználás céljából. Ez alól mentesülnek a különböző faction változatok, általában azt magunk között elosztjuk. Így már tetemes készleteket halmoztunk fel, így egyáltalán nem kell,vagy nagyon minimális fitting anyagot kell magunknál tartani és mozgatni.  Nem kell bajlódni a beszerzéssel és szállítással, minek is tennénk amikor az ellenség biztosítja számunkra ? 🙂  Ezekhez a hangárakhoz minimum a member státusszal rendelkezők férhetnek  csak hozzá.

 

A PVE lootot nem kötelező , de ajánlatos a cég számára adományozni mivel ezeket is felhasználjuk. Capitalokat gyártunk belőle amit a memberek igényelhetnek meg , fontos megjegyezni hogy miután legördült a gyártósorról a friss capital az már nem a cég tulajdonát fogja képezni. Nem kell visszaadni, nem kell semmit sem törleszteni, csupán használnod kell ha szükség van rá. Nyilván mondanom sem kell, minél többet rakunk a rendszerbe annál hatékonyabban fog működni, annál több mindenre lenne felhasználható. Mindegyikünk érdeke hogy rendelkezzünk megfelelő hajókkal amivel stratégiai célokat tudunk elérni, vagy csak  szimplán tudjunk  egy supercarrier-t lelőni ami vergődik a bubiban.

A töménytelen loot gyártásra is megvan a magunk koncepciója, ahogy a szövetségben szokták mondani: nálunk még pve-re is van flotta koncepció. Ami nem más mint a Smartbomb Machariel, ezt az ISK hozam maximalizálására találták ki évekkel ezelőtt, de ezt mi megfordítva csoportos elfoglaltság gyanánt használjuk. Ideális esetben ez 4 egyént tud lekötni és kicsit kimozdítani a megszokott solo rattolás unalmából. Arról nem is beszélve hogy egy site cirka 4 perc alatt eltűnik ami után hatalmas roncsfelhő marad, ami a capital program-ban nyer új testet. A rattolás során esett faction itemeket elosztjuk, az escalációkat közösen megcsináljuk. Így várhatóan mindenki gyarapszik és lehetősége nyílik megannyi pvp hajó kipróbálására, használatára.

 

Low Sec / FW továbbképzés

Lehetőséget biztosítunk a 0.0-án kívüli élethez is állandó deploy helyünk van a Shirak Skunkworks mellé, így ha lent Fountainben a  szél csak az ördögszekeret fújja akkor is van lehetőség máshol  pvp-zni. A nullhoz képest megváltozott körülmények másfajta játékstílust igényelnek, másfajta rutint gyűjtesz magadba. És ha szemfüles vagy akkor az öreg borzoktól is elleshetsz pár fogást, amit felhasználhatsz szinte bárhol és bármikor, azt már senki sem tudja utána elvenni tőled. Így hát elindulhatsz azon az úton amin a szürke F1 nyomkodós grountból egy önállóan gondolkodó harci gépezetté válsz. Nem egy olyan közösség az álmunk ami 1-2 embertől függ, hanem gondolkodó és tevékeny emberekre van szükségünk. Aki már magában hordozza ezeket a tulajdonságokat az már szinte  garancia  hogy kiemelkedjen  a szürke  tömegből…

 

Akinek véletlenül felkeltettük az érdeklődését az keressen meg minket az ingame csatornánkon: Public Enemy’s Shelter

Killboard: https://zkillboard.com/corporation/98407331/

 

Norhell

Reklámok