március 29

Letöltés címke

CO2 RESETS IMPERIUM SUDDENLY

Imperium nem tudta megvédeni a CO2 ihub ot e közben bukott 240b isk értékű hajót egy laza 2100 fős túlerővel szemben, aminek következménye lett hogy a CO2 szövetség kilépett az imperiumból és törölt minden kapcsolatot vele.

Csata elötti reggelen a CO2 vezetősége meetinget tartott aminek pontos anyagát nem ismerni. De a csata idején az ellenség által kiszemelt konstellációban egy helyen sem volt aktív a cynojammer így a PL és társai capital fleetjei könnyedén betudtak nyomulni. Amíg a Birodalmi csapatok harcoltak a CO2 ihubért addig a CO2 fleet is megjelent Superjei elkezdte hátba támadni az Imperium csapatait.

CO2 szöveg:
Folytatjuk azt amit egy jó szövetségnek kell tennie, támogatjuk barátainkat akik rá szorulnak, gondoskodunk tagjainkról és igyekszünk minél nagyobbak lenni.

Elhatárolódunk a Goontól, terveket készítünk Tribute és Vale védelmére Bastion és a Get OFF My Lawn ellen. És mitten visszahívta a két szövetségese erőit Sarananen be és magára hagyta a CO2-t Tribute védelmében.


Ennyit elég is volt lefordítanom a propaganda anyagból a lényeg sokaknak látszik de az nem ami a háttérben ment de az általában senkit nem érdekel mert ggrrrr goon.
Na de hogy kerek legyen a kép. CO2 super és egyéb loss-ai elég egyszerűek nem szóltak senkinek hogy ilyen egységeket akarnak bevetni, önállóan kezdtek ezekbe az akcióikba aminek meglett a következménye másik annyira nem is kis ok Ironbank kifizet minden capital super és akár titan loss-t amit a goon ellen szenvednek el (na meg gondolom amit önérzetük közben elötte)

Ahogy látszik egy ilyen trilliós üzletet sokan nem hagynak ki hát ez itt is így volt. Fél óra eldöntötték a dolgot.  Másik nagy sértődési faktoruk hogy ők csak Meatshield a goonnak, de abba nem gondoltak bele hogy itt mindenki az még mi is 😀 Csak a vezetők nem azok.

Másik lehet mondani a goonról minden rosszat a magyarok 90% is a goon ellen harcolt amióta játszik így érthető az ellenszenv sokan ezért ellenem is így éreznek mert van egy magyar goonos aki az ördögöt szolgálja és még postolgat is cikkeket és élvezi 😀

De van egy dolog amit a goon sosem csinált meg, sosem baszta át a szövetségeseit. Lehet mondani hogy feladta Vale-t és otthagyott mindenkit, de akkor nem hívta volna be a fővárosba vidékről őket. CO2 egyszerűen önállóan akart szembe menni 20 szövetséggel ami nem jött össze erre rákontrázott hogy még mindig ugyan ott van a kiindulási pont ami messze van Tribute-tól de jb-vel rövid úton megtehető. Összességében CO2 lefizették hogy goon-t lőjön cserébe megtarthatja még területeit, pénzt keresnek vele, “jó fiúk” oldalán harcolhatnak így már csak egy irányból van fenyegetettségük.

A goon csak most kezdi komolyan venni a fenyegetést emiatt még csak most fog beindulni a gépezet, hogy mi lesz a vége az idő és sok harc eldönti, de jókat fog mindenki szórakozni mert lesz bőven harc ami valljuk be a játék lényegi része.

Részemről én nem árulnám el a barátaimat semmi pénzért ha ez a háború akár a goon végével ér véget én végig harcolom mellettük mert számomra fontosabb a becsület meg persze a jó content 😀

Free Comment!

Katelo Hakaari

Reklámok