április 02

Imperium Defend UQ9-3C IHUB

CapitalFleet

Intenzív harcok törtek ki UQ9-3C környékén, Branch-Venal határon, az Imperium erők sikeresen megvédték a túlerőben lévő Moneybadger (MBC) flották ellen. UQ9-3C egy rendkívül fontos rendszer mind a Fidelas Constans (FCON) és a Razor Alliance (RAZOR) számára. Imperium erőit Jay Amazingness vezette akik 30 perccel korábban odaértek és védelemre rendezkedtek be, e közben nézték a  State of the Goonion’s beszédét.

A harc 17:40 EVE time kezdődött, Test Alliance Please Ignor (TEST) Dreddit cég kezdte. FCON és RAZOR elvesztette hajóit Out of Sight és Skyfire által. 18:40 nyugati területeken folyó harcokba megint becsatlakozott az FCON pilóták akiket podoltak újraszerveződtek és visszatértek, hogy kivegyék részüket a harcból.

A látszólagos cél az UQ9-3C Ihub volt, de az Imperium FC Jay Amazingness úgy vélte ez csak egy nagyobb csatához bedobott csali volt.

Imperium erők 1400-1600 pilótát vonultattak fel az MBC 2000 szemben. A számok nem kedveztek de az Ihubot sikerült megmenteni, két rendszeren kívül várakozó flottával. Amíg az Imperium erői UQ9-3C-ben harcoltak addig The Bastion bombázása megzavarta a CO2 és TEST erőket 9IPC-E.

Jay Amazingness az mondta hogy elégedett a csata alakulásával. Imperium erői előtérbe helyezték a szimbolikus Célpont Deklein védelmét FCON segítségével míg RAZOR Branch-ot védi.

Ihub védelme sikeres, MBC késöbb reinforce-ba szedte az állomást.

BattleReport

Közben Saranen-t is támadás érte Proviblock által Report

Forrás

Reklámok