április 16

MBC Biztosította Fade régiót

MBC Koalíció befejezte Fade elfoglalását miután a maradék SMA kihátrált a harcokból és a Birodalomból. Pure Blind továbbra is az “összeomlás” szélén, MBC, Imperium és harmadik felek között oszlik meg a sov tovább növelve a káoszt, további kihívást jelent az FCON kihátrálása a harcokból akik eddig a nyugati területeken tanúsítottak ellenállást.

Fade elvesztése után, az MBC megtámadta Deklein és elfoglalt két szimbolikus capital rendszert YAO-XJ és VFK-IV, további számtalan struktúrát lőttek reinfbe keleti és nyugati rendszerekben. 4-ABS8 rendszerben lévő JB lelövése komplikáltá tette az evakuációt és egyéb mozgásokat. YAO-XJ piaca, egy központi null-sec kereskedelmi állomás így minden kereskedelem áttolódott Saranenbe. Az M9 Quafe Company Warehouse lett így a galaxis 6. legnagyobb kereskedelmi állomása és a legnagyobb low és null-sec területeken.

A TEST erőit Deklein támadására csoportosította. Az Imperium égisze alatt a The Bastion biztosítja a nyugati területeket Vale of the Silent régióban. LAWN folytatja támadásait Vale régióban miközben CO2 is megőrizte a területeit a régióban. TEST továbbra is érdekelt egy északi terület elfoglalásában amit erőddé alakíthatnak.

Saranenben továbbra is folyamatosak a harcok hol alacsonyabb intenzitással hol nagyobb harccá eszkalálódva, de az Imperium elkötelezett hogy itt nem harcolnak. Egy MBC Titan-t megfogtak Sara kidokkolási zónájában amit a PL Supercap flottája szabadított ki. Imperium ekkor csak bedokkolt. Néhány Imperium Supercap elpusztult az elmúlt hetekben a rendszerek feladása és különböző átcsoportosítások során.

Forrás

Reklámok