április 18

World War Bee eddig röviden

Ahogy az minden fronton olvasható a háború zajlik az Imperium számára eddig kedvezőtlenül, MBC elfoglalta Fade régiót Deklein szintén arra felé hajlik, Branch-Tribute szintén elveszett és Pure Blind is heves harcok színtere ahol sok kis entitás próbál helyet szerezni magának.

Sok a loss sok a kill így sok az SRP de Goon még bőven bírja ISK-val. De a főbb dolgokat mindenki olvassa így arról naprakész lehet. Deklein kiürítése már rég lezajlott mindenki tudta, hogy mikor kell onnan elcuccolni rengeteg kis szállítócég jelent meg fórumon akik Jita ra vittek kedvező áron miután az első számú szállító elég sok JF-et elvesztett a kapkodásban és az áruk is megnőtt lassúak is lettek, de ez remek táptalaj a kis szállítóknak. (Branch és más régiókban is volt lehetőség szállíttatni Jita-ra csak sokan nem éltek vele)
Mindenkinek volt ideje leszedni a pos farmot már ha persze online volt aki nem mint rengeteg Supercap pilóta ők megjelennek a killboardon mint veszteség de sok az olyan is akik egyszerűen megindultak a legközelebbi low-sec felé és elpukkantak.

Pár helyen lehet látni Titan mozgást és nem csak goonie-t, sok az MBC által mozgatott 10-20db Titan flotta akik battyognak kapuról kapura. Sok volt az elhalt super és titan ahogy sokan olvasták ennek egyszerű okai vannak átszervezés már megtörtént és ezek általában szem nélkül akartak A-B-be eljutni sikertelenül ezeknek SRP sem jár hülyeség miatt. De nem csak Goon oldalon és nem csak itt sok Supercap és Titan hullik el mostanában mindenhol így egy háborús zónában ez el is várható 🙂

Ceptor fleet sűrűn elhal (1200 egyszerre olykor), de ezeket gyors rövid akciókra tervezték és kezdő FC-knek, plusz a másik oldal is használ ceptor flottákat arra is válasz. Caracal flotta is kezdő fc-knek lett létrehozva hogy legyen valami olcsó relatív erős és gyors hajó amivel lehet repkedni jómagam is szeretem ezeket. Ezek amúgy kellően sikeresek mert ha nem lennének már rég nem létezne. De persze sokak szerint ezeket azért repüljük mert a goon haldoklik, ami szerintem nem állja meg a helyét.

Imperium mint olyan már idézőjeles dolog jelenlegi formájában, sokan kiszálltak a harcból, most csak pvp-re van lehetőség rattolni, scannelni sehol mert még a probe ra is blackops megy ha Goon a pilóta. (neut karival lehet persze)

Most a fő harctér Saranen és ezáltal Pure Blind, Deklein messze van innen és átlag 20x túlerő lenyom mindent ami arra megy vagy legalábbis állomásra kényszeríti amíg megérkezik a felmentő sereg utána meg ők futnak és mi dumálunk local-on, de hát ilyen egy háború.

Belsőleg amit lehet még látni, hogy sokan lelépnek mert ugye most harcolni kellene és nem békésen Wallet-et növelni az meg sokaknak nem bejövős így érthető ha váltanak mindenkinek vannak igényei és érdekei, de ahányan elmennek annyian jönnek is így a flották gyorsan megszoktak telni a kitűzött létszámmal abban nincs hiba.

Hogy mi lesz a háború vége nem tudni mert még közel sincs vége, még bármi lehet főleg hogy jön a patch ami sok mindent változtat eddig a háború subcap hajókkal zajlott nagyrészt de még bármi bevethető, na jó PL szeret Supereket dobálni mindenkire bármiben is legyen 🙂

Szóval belsőleg én nagy változást csak null-sec elhagyásában látom ami hosszú távon úgy is visszajön, szervezetileg semmiben nem történt rossz irányú változás.

Röviden a háború zajlik.

Reklámok